Κομοτηνή: Ανακοίνωση του Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης για την αγορά

Κομοτηνή: Ανακοίνωση του Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης για την αγορά

«Ασφαλώς και τα νέα από την αγορά δεν θα ήταν ευχάριστα. Και πως να είναι; Η κυβέρνηση της Ν.Δ. στέρησε από την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα πάνω από ένα 1 δις ευρώ μέσα στις γιορτές.» υποστηρίζει με γραπτή ανακοίνωσή του ο Γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κος Σταμάτης Σακελλίων και σημειώνει «Η αιτία; Μα η περικοπή του κοινωνικού μερίσματος. Πέρσι το είχαν πάρει περίπου 3.500.000 συμπολίτες μας. Φέτος γύρω στα 200.000 νοικοκυριά. Το ποσό αφαιρέθηκε από την αγορά πλήττοντας τις μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις.»

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση: «Η πολιτική της Ν.Δ. μας γυρνά ολοταχώς στα πέτρινα χρόνια των μνημονίων. Τόσο απλά. Γιατί οι φίλοι της Ν.Δ. οι κάτοχοι του πλούτου δεν ψωνίζουν στην χώρα. Ούτε βέβαια οι μεγαλοιδιοκτήτες των ΠΑΕ και των ΚΑΕ θα δώσουν τις φοροελαφρύνσεις που τους έδωσε η κυβέρνηση στην μικρομεσαία αγορά.»

Και η ανακοίνωση του Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης καταλήγει: «Αυτήν θα την στηρίξει η κατά Σταϊκούρα μεσαία τάξη των 600 ευρώ και οι «προνομιούχοι» κατά Άδωνη των 200 ευρώ το μήνα. Κυνικοί περιγελούν ακόμη και τους πολίτες που τους ψήφισαν οδηγώντας πάλι μεγάλες κατηγορίες του πληθυσμού στην φτώχεια.»

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/39Hd2eZ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.