Αστυνομικοί έκαναν σεξ μέσα στο περιπολικό εν ώρα υπηρεσίας - ΦΩΤΟ

Για τρία ερωτικά περιστατικά διώκονται δύο αστυνομικοί από το Σώμα της Νότιας Ουαλίας, καθώς κατηγορούνται ότι ήρθαν σε ερωτική συνεύρεση μέσα στο περιπολικό εν ώρα υπηρεσίας.

Σε ένα από τα περιστατικά, φέρεται η γυναίκα να έκανε στοματικό σεξ στον συνάδελφό της, με τον οποίο είχαν σχέση, μέσα στο περιπολικό και ενώ έκαναν περιπολία.Η 28χρονη αστυνομικός παραδέχθηκε ότι συνέβη πραγματικά αυτό και παραιτήθηκε από το Σώμα, ενώ ο 49χρονος σύντροφός της παραμένει στην αστυνομία.

Ο άνδρας αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για σεξουαλικό κίνητρο εν ώρα υπηρεσίας. "Ενεπλάκησαν σε σεξουαλική δραστηριότητα ενώ ήταν και οι δύο εν ώρα υπηρεσίας και φορούσαν τη στολή τους στο Αστυνομικό Τμήμα του Τονιρεφέιλ, κοντά στο Κάρντιφ. Και οι δύο παραδέχθηκαν την επαφή με σεξουαλικό κίνητρο όταν συνεργάζονταν στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα. Όταν πέρασαν από ακροαματική διαδικασία, μετά την καταγγελία για ανάρμοστη συμπεριφορά, η γυναίκα παραδέχθηκε την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της.

Ο άνδρας αρχικά είπε ψέματα για τη σχέση του με την 28χρονη συνάδελφό του αλλά στη συνέχεια παραδέχθηκε και αυτός τη σχέση του μαζί της και το γεγονός ότι είχε πει ψέματα για όσα είχαν συμβεί μεταξύ τους.

Οι δυο τους φέρεται να έκαναν σεξ ενώ ήταν σε περιπολία το φθινόπωρο του 2017 και το ζευγάρι τέθηκε υπό έρευνα έναν χρόνο μετά τη διατύπωση αυτών των ισχυρισμών εναντίον του. Πέρασαν από πειθαρχικό και έκτοτε η γυναίκα έφυγε από το Σώμα ενώ και οι δύο αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο να διωχθούν από την Αστυνομία. Ο άνδρας παραμένει αλλά αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες.

via Press24.gr https://ift.tt/37EvItY

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη