Βαρουφάκης: «Θεωρούμε λάθος τη συνάντηση με τον Τραμπ»

Photo: Eurokinissi

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Γιάνη Βαρουφάκη στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή.

Λίγη ώρα μετά ο κ. Βαρουφάκης είπε στις κάμερες: «Θεωρούμε λάθος τη συνάντηση με τον Τραμπ στη συγκεκριμένη συγκυρία. Ο κ.Μητσοτάκης έδειξε, όπως και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι ηγέτες, μια αμηχανία στην επιθετικότητα του κ.Τραμπ. Μας βάζουν σε μια διαδικασία αποανάπτυξης. Γιατί η πραγματική ανάπτυξη δεν θα έρθει από τα τρυπάνια, ή τις εξορύξεις. Ο κ.πρωθυπουργός μου παρέθεσε τις βασικές αρχές του νομοσχεδίου για τον εκλογικό νόμο. Διαφωνήσαμε με την ενισχυμένη αναλογική...Δεν συζητήσαμε για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 ήταν και η τελευταία για σήμερα, ενώ οι επαφές του με τους πολιτικούς αρχηγούς θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα, όταν και θα συναντηθεί με τον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα. «Τι να σε κεράσω;», ρώτησε ο πρωθυπουργός τον Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος απάντησε «ένα νεράκι», ενώ στη συνέχεια μίλησαν για το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ.



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/35FBdag
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη