Τσιτσιπάς: Ηττήθηκε από τον Κύργιο

Την δεύτερη ήττα της από την Αυστραλία γνώρισε η ελληνική ομάδα στο ATP Cup. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται σήμερα (7/1) στο Μπρισμπέιν, στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής του 6ου ομίλου, ωστόσο η μεταξύ τους συνάντηση είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς η Αυστραλία έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στους «8», ενώ η ελληνική ομάδα έχει αποκλειστεί.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας ο Μιχάλης Περβολαράκης προσπάθησε, αλλά ηττήθηκε με 6-4, 1-6, 6-7 (1) από τον Τζον Μίλμαν, , ο οποίος αντικατέστησε τον Νικ Κύργιο που αντιμετώπισε τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Κύργιος πήρε το πρώτο σετ με 7-6 (7), ο Τσιτσιπάς «απάντησε» επικρατώντας στο δεύτερο με 7-6(3), ωστόσο ο Ελληνοαυστραλός πήρε το τρίτο σετ και τη νίκη με 7-6(5), ύστερα από αγώνα διάρκειας περίπου 2 ωρών και 35 λεπτών, με αποτέλεσμα οι «οικοδεσπότες» να προηγούνται πλέον της ελληνικής ομάδας με 2-0.



via Press24.gr https://ift.tt/36yrowa
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη