Σε εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκη - Τραμπ

Στον Λευκό Οίκο έφτασε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα.

Το πρωθυπουργικό ζεύγος υποδέχτηκαν ο Αμερικανός Πρόεδρος και η σύζυγός του, Μελάνια.

Έπειτα από τις καθιερωμένες φωτογραφίες, εισήλθαν στον Λευκό Οίκο.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός και ο Αμερικανός Πρόεδρος προχωρούν αυτή την ώρα σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, πριν τη διμερή συνάντησή τους.

Όταν αυτή ολοκληρωθεί θα ακολουθήσει διευρυμένη συνάντηση μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται τον Λευκό Οίκο σε μια κρίσιμη συγκυρία όπως τη διαμορφώνουν οι λεπτές γεωπολιτικές ισορροπίες σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή.

 Στη σκιά της δολοφονίας του Ιρανού στρατηγού Κασίμ Σουλεϊμανί και της ανταλλαγής απειλών ανάμεσα σε Ουάσινγκτον και Τεχεράνη, αλλά και με φόντο τις προκλήσεις της Άγκυρας, ο Έλληνας Πρωθυπουργός θέλει να ξεδιπλώσει τη δική του ατζέντα, προσβλέποντας σε ενδυνάμωση συνολικά της στρατηγικής σχέσης Ελλάδας - ΗΠΑ.



via Press24.gr https://ift.tt/2s3wlOt
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη