Βαριές εκφράσεις και ερωτικά βοηθήματα στη δίκη του ηθοποιού για τον βιασμό ταξιτζή

Βαριές εκφράσεις και ερωτικά βοηθήματα στη δίκη του ηθοποιού για τον βιασμό ταξιτζή

Η ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, σημαδεύτηκε από λογομαχία μεταξύ του προφυλακισμένου γνωστού ηθοποιού και του φερόμενου ως θύματος του, του 24χρονου οδηγού ταξί που ξέφυγε από τα επιτρεπτά όρια.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν στην κατάθεση της η ψυχολόγος Χ. Αντωνοπούλου, που έχει εξετάσει το φερόμενο ως θύμα, μίλησε για χρήση ουσιών. «Ποιες ουσίες;» αντέδρασε ο κατηγορούμενος ηθοποιός. «Αυτές που πίνεις» απάντησε ο ταξιτζής με τον ηθοποιό να τον κατηγορεί ότι εκείνος «πουλά». Ο ταξιτζής εκτός ελέγχου απάντησε: Μη σου γ@μησ@, που θα μου πεις ότι πουλάω μ@λ@κ@ ενώ στο ακροατήριο είχε δημιουργηθεί χάος με φωνές και αντιδικίες.

Η ένταση, μεταξύ των δυο πλευρών, συνεχίστηκε με αφορμή τα ερωτικά βοηθήματα, που επέδειξαν στη μάρτυρα κατά την κατάθεσή της:

«Το θλον όργανο που είναι το αντικείμενο με το οποίο έγινε ο βιασμός δείχνει ότι είχε στόχο την ταπείνωση, τον έλεγχο και την πειθαρχία του υποκείμενου του πόθου» ανέφερε η κ. Αντωνοπούλου η οποία μίλησε για προμελετημένη διαδικασία, προκαλώντας εκ νέου αντιδράσεις.

Για το σοκ που υπέστη ο νεαρός οδηγός ταξί κατέθεσε και η αρραβωνιαστικιά του η οποία εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο σύντροφός της λέει την αλήθεια για όσα συνέβησαν τη μοιραία νύχτα της 13ης Νοεμβρίου του 2018.

«Δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα του είχε κάνει τέτοιο πράγμα, φοβόταν μόνο μην τον κλέψουν. Όταν μπήκε στον ιατροδικαστή βγήκε άλλος άνθρωπος, δεν μπορούσε να μιλήσει… Του είχαν πεταχτεί οι φλέβες» υπογράμμισε.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο ο πατέρας του κατηγορούμενου ηθοποιού είπε πως είναι πεπεισμένος για την αθωότητα του παιδιού του.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 30 Ιανουαρίου.



via Ειδησεις https://ift.tt/2T0p4tS
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη