Συνάντηση Μητσοτάκη-Τραμπ: Η... ψηλότερη καρέκλα και ο σκέτος καφές

Νέες πληροφορίες για το παρασκήνιο της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ντόναλντ Τραμπ, στον Λευκό Οίκο, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, από την ελληνική αντιπροσωπεία που βρέθηκε στον Λευκό Οίκο πρόσεξαν ότι όλες οι καρέκλες των συσκέψεων ισοϋψείς, πλην μιας που ήταν δέκα πόντους ψηλότερη. Πρόκειται για την καρέκλα που χρησιμοποιεί ο Αμερικανός Πρόεδρος. Η ίδια πηγή εικάζει πως παρότι ο πλανητάρχης είναι αρκετά ψηλός, μάλλον θέλει να φαίνεται ψηλότερα απ' όλους τους υπόλοιπους...

Αίσθηση προκαλεί και μία δεύτερη παρατήρηση όσων βρέθηκαν στον Λευκό Οίκο. Όπως ανέφεραν στον ΒΗΜΑτοδότη, το κέρασμα που προσφέρθηκε στους παριστάμενους ήταν λιτό, καθώς περιλάμβανε μόνο καφέ, χωρίς συνοδευτικά, όπως μπισκότα, σαντουιτσάκια, κέικ ή σοκολατάκια.



via Press24.gr https://ift.tt/2FInxAF
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη