Πεθερά έμεινε έγκυος από τον γαμπρό της - Έκλεψε τον άνδρα της κόρης της στο ταξίδι του μέλιτος

Ήταν τόσο ευγνώμων στη μητέρα της για τον λαμπερό γάμο που της διοργάνωσε που για να την ευχαριστήσει την πήρε μαζί της στον μήνα του μέλιτος. Μόνο που δεν υπολόγισε ότι η μητέρα της θα της έκλεβε τον σύζυγο.

Η Λόρεν ήταν χαρούμενη που η πεθερά τα πήγαινε εξαιρετικά καλά με τον γαμπρό της, αν και κατάλαβε τον λόγο όταν οκτώ εβδομάδες μετά τον γάμο ο σύζυγός της την εγκατέλειψε και εννέα μήνες μετά η μητέρα της γέννησε το παιδί του γαμπρού της και της ανακοίνωσε ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Η Λόρεν είπε: "Ο Πολ πήγαινε πολύ καλά με τη μαμά. Ποτέ δεν μου φάνηκε περίεργο καθώς ήταν η πεθερά του και απλώς ήταν φιλικός. Γελούσαν μαζί. Δεν το υποψιάστηκα καθόλου, ποιος άλλωστε θα το υποψιαζόταν; Ανυπομονούσα να τον παντρευτώ αλλά το μελάνι στο πιστοποιητικό του γάμου δεν είχε στεγνώσει όταν ο Πολ άλλαξε. Έφευγε για ώρες και πρόσεχε πολύ όταν μιλούσε στο τηλέφωνό του. Τέσσερις εβδομάδες μετά τον γάμο ανακάλυψα γιατί".

Η αδερφή της Λόρεν χρησιμοποιούσε το κινητό της Τζούλι και ανακάλυψε μηνύματα που η Λόρεν θεωρεί ότι ήταν ανάμεσα στην πεθερά και τον γαμπρό. Και όταν αντιμετώπισε τους δύο πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της η μητέρα της αρνήθηκε τα πάντα ενώ ο σύζυγός της άσπρισε και αρνήθηκε να της δείξει το τηλέφωνό του. Μέρες μετά ο Πολ έβγαλε τη βέρα του και εγκατέλειψε τη γυναίκα του και την επτά μηνών κόρη τους. Αν και η Τζούλι και ο Πολ διέψευδαν ότι είχαν σχέση η Λόρεν τόνισε "αισθανόμουν ότι ο κόσμος μου είχε πεθάνει. Ήμουν 19 χρονών και είχα ένα παιδί. Όταν έμαθε ότι ο Πολ άρχισε να συγκατοικεί με τη μητέρα της έμεινε άναυδη.

"Δεν το πίστευα ότι οι δύο άνθρωποι που αγαπούσα και εμπιστευόμουν περισσότερο με είχαν προδώσει με αυτόν τον τρόπο. Ήταν αρρωστημένο. Είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μία μητέρα μπορεί να κάνει στην κόρη της. Ο Πολ μπορεί να είναι ένας άνδρας χωρίς κότσια. Αλλά εκείνη είναι η μητέρα μου, έπρεπε να με αγαπά και να με προστατεύει πάνω απ' όλους. Αντιθέτως μου έκλεψε τον άνδρα, διέλυσε την οικογένεια και τα όνειρά μου. Γι' αυτό δεν θα τη συγχωρήσω ποτέ" είπε η Λόρεν.

Γνώρισε τον Πολ την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου δύο χρόνια πριν από τον γάμο τους. Εκείνος ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερός της, μόλις 18 χρονών όταν βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού.

Μερικούς μήνες μετά η Λόρε έμεινε έγκυος. Η κόρη τους γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2004 και το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2004. "Αν και δεν είχαμε σχεδιάσει να κάνουμε οικογένεια τόσο σύντομα, όταν γεννήθηκε η κόρη μου ήμασταν ενθουσιασμένοι. Πέντε μήνες μετά παντρευόμασταν σε μία όμορφη τελετή με παρόντες φίλους και οικογένειες. Η μαμά κοίταζε τόσο περήφανη όταν ανταλλάσσαμε τους όρκους μας. Χάλασε 15.000 λίρες για τη διοργάνωση του γάμου που ήταν παραμυθένιος, και φόρεσα και το νυφικό των ονείρων μου".Το ζευγάρι πήγε μήνα του μέλιτος στο Ντέβον για μία εβδομάδα και μαζί πήρε και την Τζούλι. Αλλά δύο μήνες μετά όλα διαλύθηκαν. Παρά τις φήμες ότι η πεθερά με τον γαμπρό συγκατοικούσαν η Λόρεν δεν το πίστευε ώσπου είδε τη μητέρα της να περνά τον δρόμο και να είναι έγκυος.

"Έπιασε το στομάχι της και είπε ότι είναι κύστη. Ένιωσα άρρωστη. Πήγα σπίτι και κατέστρεψα όλες τις φωτογραφίες του γάμου μας" είπε.

Τον Ιούλιο του 2005, εννέα μήνες μετά που ο Πολ την εγκατέλειψε, η μητέρα της Λόρεν απέκτησε το παιδί του γαμπρού της. "Της έστειλα μήνυμα, 'την έβγαλες την κύστη'; Προσπάθησε να με ηρεμήσει λέγοντας ότι ο πατέρας του μωρού της ήταν άλλος σύντροφος αλλά εγώ ήξερα την αλήθεια". Ο Πολ και η μητέρα της ανακοίνωσαν ότι είναι ζευγάρι το καλοκαίρι του 2005 και ο κόσμος της Λόρεν διαλύθηκε.

Πέντε χρόνια μετά ο Πολ και η Τζούλι παντρεύτηκαν και η Λόρεν αναγκάστηκε να πάει για χάρη της κόρης της. Η μητέρα της προσπάθησε να ρίξει γέφυρες στην κόρη της ζητώντας συγγνώμη αρκετές φορές και το 2006 άρχισαν να έρχονται και πάλι κοντά χωρίς ωστόσο η Λόρεν να μπορεί να ξεπεράσει το σοκ από την πράξη της. Ο πρώην σύζυγός της και νυν σύζυγος της μητέρας της δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη για όσα της έκανε ενώ όταν του ζήτησε να εξηγήσει στην κόρη τους τι έχει συμβεί ανέφερε "περασμένα ξεχασμένα"

Πρόσφατα η Λόρεν κατάφερε να βρει νέο σύντροφο και τώρα περιμένει το τέταρτο παιδί της αν και παραδέχεται ότι ο δρόμος της ήταν κακοτράχαλος.

Η 53χρονη Τζούλι είπε στη Mirror: "Είμαστε παντρεμένοι, δεν είχαμε σχέση. Είμαστε παντρεμένοι και αυτό είναι" ενώ ο 35χρονος Πολ αρνήθηκε να σχολιάσει.

via Press24.gr https://ift.tt/2sIQfPh
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη