Παράταση για τις κάρτες στάθμευσης μόνιμου κατοίκου στη Θεσσαλονίκη

photo: Eurokinissi

Άτυπη παράταση έως την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, δίνει ο δήμος Θεσσαλονίκης στους μόνιμους κατοίκους της Α' (κέντρο) και Γ' ('Ανω Πόλη) δημοτικής κοινότητας, που επιθυμούν είτε να εκδώσουν είτε να ανανεώσουν τις κάρτες στάθμευσης για το 2020.

Η παράταση, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του κεντρικού δήμου, Γιώργο Αβαρλή, δόθηκε εξαιτίας της μεγάλης προσέλευσης των πολιτών λίγο πριν εκπνεύσει η αρχική προθεσμία.

"Εξαιτίας της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου τα τελευταία 24ωρα καθυστερούν οι πρωτοκολλήσεις των αιτήσεων, παρά το γεγονός ότι ως δήμος έχουμε το απαραίτητο προσωπικό και έχουν καλυφθεί όλες οι θέσεις εργασίας" είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο κ.Αβαρλής.

Ωστόσο, έως σήμερα, η προσέλευση των πολιτών πλησιάζει το 40%. Από φέτος, η έκδοση και ανανέωση καρτών στάθμευσης μονίμου κατοίκου για το 2020 μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά, σε μια προσπάθεια να μειωθούν οι ουρές και η ταλαιπωρία του κόσμου.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, αιτήσεις για την έκδοση καρτών θα γίνονται δεκτές και μετά την άτυπη παράταση, ωστόσο "θα ελλοχεύει ο κίνδυνος της κλήσης από τη δημοτική αστυνομία", καθώς από την Δευτέρα, 20 του μήνα, θα ξεκινήσουν εντατικοί έλεγχοι στις παραπάνω δημοτικές κοινότητες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕvia Ειδησεις https://ift.tt/35WQ4gJ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.