Χ. Τοκαμάνης: Να αποδοθεί στον δήμο Διδ/χου το κτίριο του ΥΠΕΘΑ επί της Β. Γεωργίου

Χ. Τοκαμάνης: Να αποδοθεί στον δήμο Διδ/χου το κτίριο του ΥΠΕΘΑ επί της Β. Γεωργίου

Την πολιτική παρέμβαση των τεσσάρων βουλευτών του Έβρου ζητά ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας», Χρήστος Τοκαμάνης, του δημοτικού συμβουλίου Διδυμοτείχου, για την απόδοση συγκεκριμένου κτιρίου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στον δήμο.

Πρόκειται για το κτίριο που βρίσκεται επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου, στο Διδυμότειχο, του οποίου την κυριότητα διεκδικεί εδώ και πολλά χρόνια ο δήμος. «Επανειλημμένα έχουν παραχωρηθεί οικόπεδα για τις ανάγκες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, κάτι που δικαιολογεί ακόμα και την δωρεάν παραχώρηση του κτιρίου αυτού», υποστηρίζει ο κ. Τοκαμάνης στην επιστολή του προς τους βουλευτές του νομού.
Το θέμα ανακινείται μετά την ειδοποίηση που απέστειλε στη δημοτική αρχή η τοπική στρατιωτική υπηρεσία, με την οποία ζητά την άμεση απομάκρυνση των πέντε συλλόγων της πόλης, που στεγάζονται στους συγκεκριμένους χώρους, ειδάλλως, όπως προειδοποιεί, «θα ζητηθεί παρέμβαση του Εισαγγελέα για τα περαιτέρω».

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2Tqt9rG
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη