Με το Συνδέσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Βοιωτίας συναντήθηκε ο Γ. Ταγκαλέγκας

Το Δήμαρχο Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα επισκέφτηκαν εκπρόσωποι του Συνδέσμου Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Βοιωτίας, παρουσία και του   Αντιδήμαρχου Καθαριότητας, Ιωάννη Δήμου.
Δήμαρχος και απόστρατοι συζήτησαν θέματα που αφορούν στην ευταξία της πόλης, όπως είναι η παράνομη κατάληψη οδοστρωμάτων, η κατάληψη μεγάλου μέρους κοινόχρηστων χώρων από τραπεζοκαθίσματα, καθώς και η εξεύρεση λύσεων για τη βελτίωση της κυκλοφοριακής τάξης στην πόλη.
Ο κ. Ταγκαλέγκας σημείωσε ότι η Δημοτική Αρχή. διαμέσου των αρμόδιων Υπηρεσιών του Δήμου, θα προχωρήσει στην εφαρμογή των διατάξεων των σχετικών κανονισμών που αφορούν στην κατάληψη κοινόχρηστων χώρων και οδοστρωμάτων έτσι ώστε να αποκατασταθεί η τάξη και να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών.


via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2TtBbQh
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη