Άγριες Μέλισσες: Ποια γνωστή ηθοποιός θα φέρει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι

Μία ιδιαίτερα αγαπητή ηθοποιός, την οποία έχουμε συνηθίσει σε κωμικούς ρόλους, εισβάλλει στις «Άγριες Μέλισσες» και φέρνει τα πάνω- κάτω στο Διαφάνι. Όπως αποκάλυψε στο «Πρωινό» ο Άρης Καβατζίκης, η Ευαγγελία Μουμούρη εμφανίζεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς ως η μάντισσα Σμαρώ. Τη γνωστή ηθοποιό αναμένεται να δούμε στη σειρά σε περίπου δύο με τρεις εβδομάδες.

«Έχουμε spoiler, θα ακουστεί πρώτη φορά και θα υλοποιηθεί φυσικά. Μία πολύ αγαπητή ηθοποιός θα εισβάλει μετά από δύο-τρεις εβδομάδες και αναφέρομαι στην Ευαγγελία Μουμούρη. Η Ευαγγελία θα υποδυθεί την Πολίτισσα Σμαρώ, η οποία λέει ότι πουλάει μέλι.

Η Σμαρώ λέει πολύ καλά φλιτζάνι, χέρι και λέει γενικώς πολύ καλά τα πάντα, είναι μάντισσα. Πολλά τα "θύματά της" στο Διαφάνι καθώς πολλοί θα θελήσουν να μάθουν τα μελλούμενα από τη Σμαρώ.

Θύματά της Σμαρώς θα είναι οι αδερφές Σταμίρη, καθώς πράγματα που θα ξεστομίσει η Σμαρώ στους διαφόρους που θα την καλέσουν για χειρομαντεία και καφεμαντεία, σε αυτά τα πράγματα θα εμπλέκονται οι αδερφές Σταμίρη και τα πράγματα θα τα περιπλέξει ακόμα περισσότερο», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Πηγή: ΑΝΤ1via Press24.gr https://ift.tt/2s1nkp5
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.