ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στο Ισραήλ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας για νέες συμφωνίες

Του Χρήστου Μαζανίτη

Μετά το Mega Deal, που αποκαλύψαμε στο enikos ότι έκλεισε στις ΗΠΑ, ο Ν. Παναγιωτόπουλος μεταβαίνει στο Ισραήλ για νέες συμφωνίες.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό στο ταξίδι του στην Αμερική κατάφερε να κλείσει σημαντικές συμφωνίες και επιπλέον να δώσει ραντεβού για νέα επίσκεψη αρκετά σύντομα, για έναν νέο γύρο συζητήσεων. Για αυτά θα επανέλθουμε, όμως, με αρκετές λεπτομέρειες.

Αυτή την εβδομάδα, ωστόσο, ο υπουργός ετοιμάζεται για ακόμη ένα πολύ σημαντικό ταξίδι, αυτή τη φορά στο Ισραήλ. Εκεί θα συναντηθεί με τον ισραηλινό ομόλογό του και δεν αποκλείεται να έχει τετ α τετ και με τον Πρωθυπουργό, Μπένζαμιν Νετανιάχου.

Στον απόηχο της συμφωνίας για την ενίσχυση της Ελλάδας με τα Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη (UAV's) "Heron" μέσω leasing, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος θα έχει 2 ημέρες εντατικών συζητήσεων και συναντήσεων εμβάθυνσης τόσο της στρατηγικής σχέσης όσο και της αμυντικής συνεργασίας μέσω συνεργιών και ανάληψης κοινών project.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει ήδη, όπως πληροφορούμαστε, έναν φάκελο με αρκετά θέματα προς συζήτηση για τα οποία ήδη έχει υπάρξει πρόσφορο έδαφος με προοπτική άμεσης στενής συνεργασίας. Είναι άλλωστε κοινή πεποίθηση ότι Ελλάδα και Ισραήλ πλέον είναι κάτι παραπάνω από Στρατηγικοί εταίροι μετά την υπογραφή συμφωνίας δημιουργίας του αγωγού East Med.



via Press24.gr https://ift.tt/2Rm9DtN
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη