Σε πελάγη ευτυχίας η Μαντώ Γαστεράτου - Έγινε για πρώτη φορά μητέρα - ΦΩΤΟ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει, η Μαντώ Γαστεράτου και ο σύζυγός της Νίκος Ισηγόνης, αφού η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός γέννησε με καισαρική ένα υγιέστατο αγοράκι και κρατάει πλέον στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα τους.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν η γνωστή παρουσιάστρια, είχε μιλήσει ανοιχτά για τις προσπάθειες που έκανε για να μείνει έγκυος.

Όπως έγινε γνωστό, ο γιος του ζευγαριού που θα πάρει το όνομα «Γιώργος» ζυγίζει περίπου τέσσερα κιλά.

Η Μαντώ Γαστεράτου και ο Νίκος Ισηγόνης, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της εστίασης, γνωρίστηκαν πριν από τέσσερα χρόνια μέσω μίας κοινής φίλης σε κάποιο event που παρουσίαζε εκείνη. Ο ίδιος ήταν μάλιστα ο μόνος σύντροφος που γνώρισε ποτέ στους γονείς της η Μαντώ, αφού από την αρχή της σχέσης τους είχε καταλάβει πως πρόκειται για τον άνδρα της ζωής της.

Τον Σεπτέμβριο του 2018, το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Ανάβυσσο, στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, σε μία ρομαντική τελετή πλάι στο κύμα, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, τους αγαπημένους του φίλους και τους στενούς συνεργάτες. Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η γνωστή δημοσιογράφος και κολλητή της νύφης, Μπάγια Αντωνοπούλου.

Στην τελευταία της φωτογραφία ως εγκυμονούσα, η Μαντώ Γαστεράτου καλωσόριζε το 2020 με μεγάλη προσμονή καθώς όπως έγραψε "2019 δεν έχω παράπονο, μου φέρθηκες φανταστικά! Αλλά sorry πρέπει να πω ότι το 2020 θα είναι απίστευτο και σε αυτή την πρόβλεψη δεν πέφτω έξω!"



via Press24.gr https://ift.tt/2QY7Pa3
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη