Ξεκίνησε η κατασκευή των κόμβων, από το Μαυρομάτι


 

Ένα μεγάλο έργο ξεκίνησε στην Βοιωτία.  Ένα έργο που αφορά παρεμβάσεις για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας  στην ΠΕΟ Θήβας – Λιβαδειάς – Λαμίας, τμήμα Θήβα - Λιβαδειά – όρια νομών Βοιωτίας Φθιώτιδας, προϋπολογισμών 3,5 εκ. ευρώ.
Πέντε κόμβοι : Μιχαηλίδη, Μαυροματίου, Ρωμαίικου, Αγίου Βλασίου και Παρορίου, κατασκευή νέου ασφαλτοτάπητα στο τμήμα του άξονα Θήβα – Λιβαδειά  εντός των πόλεων Αλιάρτου, Χαιρώνειας και των οικισμών της Αγίας Παρασκευής και του Θουρίου.

«Ξεκινάμε  από τον κόμβο του Μαυροματίου όπου σε μήκος 500 και πλέον μέτρων θα  διαπλατυνθεί από εφτά μέτρα σε κάθε πλευρά του δρόμου.

Επίσης διαπλατύνεται ο κάθετος δρόμος εξόδου από το Μαυρομάτι, η κάθετη οδός που καταλήγει στην διασταύρωση Μαυροματίου.

Επεκτείνονται τα υφιστάμενα τεχνικά έργα και ανακατασκευάζονται οι αγωγοί όμβριων και άρδευσης καθώς επίσης και τοποθετείται νέα εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού.

Επίσης διανοίγονται παράλληλα με το οδόστρωμα και κάθετα αγροτικοί δρόμοι για την διευκόλυνση των αγροτών μας.

Συνεχίζουμε  δυναμικά ολοκληρώνοντας με παρόμοιους τρόπους και τους πέντε κόμβους στο οδικό μας δίκτυο.

Είναι ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο που αναβαθμίζει το οδικό δίκτυο και συμβάλλει στην ασφάλεια των μετακινήσεων των συμπολιτών μας», τόνισε στις δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.





via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2QY3KUr
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη