Ανάρτηση - δηλητήριο από την Έλενα Ακρίτα για την Μαρία Δαμανάκη

photo: Eurokinissi

Η Έλενα Ακρίτα ξαναχτυπά και τα βάζει με την Μαρία Δαμανάκη, καθώς η πρώην Ελληνίδα Επίτροπος στην Ε.Ε. και πρώην επικεφαλής του Συνασπισμού, ακούγεται ότι είναι μία από τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Στο στόχαστρο της Έλενας Ακρίτα βρέθηκε η Μαρία Δαμανάκη, καθώς η πρώην Ελληνίδα Επίτροπος στην Ε.Ε. και πρώην επικεφαλής του Συνασπισμού, θεωρείται ότι είναι μία από τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Η Μαρία Δαμανάκη -όπως γράφει η Έλενα Ακρίτα- έχει αποφασίσει να τσακωθεί με όλον τον κόσμο και είναι μια επιλογή που συσπειρώνει όλους τους Ελληνίδες. Δεν την θέλει κανείς..

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Η Μαρία Δαμανάκη για Πρόεδρος Δημοκρατίας είναι μια έξοχη επιλογή που συσπειρώνει όλους τους Έλληνες: δεν την θέλει κανείς.

 



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/37PZdZZ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη