Ο Μητσοτάκης ανακοινώνει τον αντικαταστάτη του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας

Ο Μητσοτάκης ανακοινώνει τον αντικαταστάτη του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας

Νωρίτερα από τον προγραμματισμό που υπήρχε έως τώρα θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, την πρότασή του για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως πρώτο μετέδωσε το One Channel και ο δημοσιογράφος Γιάννης Χρηστάκος.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του ενδεχομένως και εντός της εβδομάδας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης έχει καταλήξει στο πρόσωπο που θα προτείνει, ενώ δεν αποκλείεται το πρόσωπο αυτό να συνδέεται και κομματικά με τη Νέα Δημοκρατία.

Θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα εξαντληθούν τα χρονικά περιθώρια που προβλέπει το Σύνταγμα και επιτρέπουν την έναρξη των σχετικών διαδικασιών στις 13 Φεβρουαρίου. Η ονοματολογία που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες δεν αποτελεί επιθυμία του Μεγάρου Μαξίμου και θεωρείται ότι βλάπτει τη διαδικασία και το αξίωμα, αλλά και δεν κρίνεται σωστό για τον νυν Πρόεδρο. Αν και αρχικά είχε διαφανεί ότι θα προηγηθεί η ψήφιση του εκλογικού νόμου την επόμενη Τετάρτη, τελικά οι διαδικασίες θα επισπευσθούν και ως ορόσημο πλέον μπαίνει η κατάθεση του σχετικού νομοσχεδίου που έγινε τη Δευτέρα.



via Ειδησεις https://ift.tt/3a4D5ga
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη