Τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από την Κίναρο

Τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από την Κίναρο

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα καταγράφονται υπερπτήσεις στο Αιγαίο με τα τουρκικά μαχητικά να πετούν χαμηλά πάνω από τη νήσο Κίναρο.

Συνεχίζονται οι προκλήσεις από αέρος της Τουρκίας με νέα υπερπτήση να καταγράφεται πάνω από τη νήσο Κίναρο.

Στις 09:37 ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16 πέταξε στα 6.000 πόδια πάνω από το νησί. Πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη ημέρα με τουρκικά μαχητικά να πραγματοποιούν υπερπτήσεις, όπως ανέφερε ο ANT1.

Την Τετάρτη η τουρκική προκλητικότητα κινήθηκε στα ύψη καθώς συνολικά 27 αεροσκάφη (18 F-16, 2 φωτογραφικά CN-235 και 7 ελικόπτερα), εκ των οποίων τα 8 ήταν οπλισμένα, προχώρησαν σε 19 παραβάσεις και συνολικά 120 παραβιάσεις του FIR Αθηνών.

Οι 43 από τις 120 παραβιάσεις έγιναν από τα μαχητικά αεροπλάνα, ενώ υπήρξαν και έξι εμπλοκές με ελληνικά αεροσκάφη. Τέσσερις από τις παραβιάσεις ήταν οι υπερπτήσεις που πραγματοποίησαν τουρκικά F-16 σε Ανθρωποφάγους, Μακρονήσι και Οινούσσες.



via Ειδησεις https://ift.tt/2u8M931
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη