Το Facebook δίνει «τέλος» στα deepfake βίντεο

Το Facebook δίνει «τέλος» στα deepfake βίντεο

Το Facebook ανακοίνωσε την απαγόρευση των παραποιημένων βίντεο από την πλατφόρμα του κοινωνικού δικτύου και ενημέρωσε πως πλέον θα ελέγχει καταγγελίες για υλικό που έχει υποστεί επεξεργασία και δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα.

Το Facebook ανακοίνωσε πως η εταιρεία λαμβάνει δράση κατά των «παραποιημένων / επεξεργασμένων» βίντεο, γνωστά ως deepfake.

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα συνεργαστεί με ακαδημαϊκές και κυβερνητικές οργανώσεις, καθώς και τεχνολογικές εταιρείες για να εντοπίσουν και να αξιολογήσουν βίντεο με παραποιημένο περιεχόμενο.

Η νέα πολιτική του Facebook εξαιρεί τα βίντεο και τις εικόνες με κωμικό και σατυρικό περιεχόμενο, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Τα βίντεο που έχουν «καταγγελθεί» από χρήστες πως είναι deepfake θα ελέγχονται από ειδικό τμήμα ελεγκτών για να διαπιστωθεί αν είναι «ψεύτικο» το περιεχόμενο τους.

Οι χρήστες που θα επιχειρήσουν να μοιραστούν τα deepfake βίντεο, πριν την απομάκρυνση τους από το κοινωνικό δίκτυο, θα ενημερώνονται πως το υλικό βρίσκεται υπό εξέταση ή είναι ψεύτικο.



via Ειδησεις https://ift.tt/35AeVqh
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη