Megxit: Ο πατέρας της Μέγκαν καταθέτει εναντίον της στο δικαστήριο - Τα πικρά μηνύματα που αντάλλαξαν

Μάρτυρας κλειδί αναμένεται να είναι ο Τόμας Μαρκλ, ο απομονωμένος πατέρας της Μέγκαν, εναντίον της κόρης του σε δίκη που κάνει εκείνη εναντίον εφημερίδας.

Ο 75χρονος άνδρας έδωσε στους συνηγόρους της εφημερίδας γραπτά μηνύματα που του έστειλε η Μέγκαν, όπου αποκαλύπτεται η ρήξη στις σχέσεις πατέρα-κόρης.

Κάποια από τα μηνύματα αναφέρθηκαν λεπτομερώς στα έγγραφα της υπερασπιστικής γραμμής που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο στο Λονδίνο. Σύμφωνα με τα έγγραφα, ο Μαρκλ έστειλε μήνυμα στην κόρη του λέγοντας ότι δεν μπορεί να πάει στον γάμο επειδή είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο για έκτακτη επέμβαση στην καρδιά και αφού οι γιατροί του απαγόρευσαν να πετάξει για λόγους υγείας.

Τότε φέρεται να έλαβε ένα μήνυμα, από τον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος τον προκαλούσε, τον κατηγορούσε ότι έβλαψε τη Μέγκαν και δεν τον ρώτησε καν για την υγεία του. Ο Τόμας Μαρκλ είπε ότι πληγώθηκε βαθύτατα από αυτό το μήνυμα, Απαντώντας, έγραψε: "Δεν έκανα οτιδήποτε για να σε πληγώσω Μέγκαν ούτε κάποιον άλλον... συγγνώμη αν το έμφραγμά μου σε ξεβόλεψε".

Η Δούκισσα του Σάσεξ κινήθηκε νομικά κατά της Mail on Sunday πέρυσι όταν δημοσίευσε αποσπάσματα από την επιστολή της στον πατέρα της τον Αύγουστο του 2018,κατηγορώντας την εφημερίδα, "αδερφή" της Daily Mail, ότι παραβίασε την ιδιωτικότητά της, τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων και των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της, δημοσιεύοντας αποσπάσματα της επιστολής της.

Η Mail on Sunday κατέθεσε με τη σειρά της τα έγγραφα προς υπεράσπισή της στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου. Αρνείται τους ισχυρισμούς της Δούκισσας και επισημαίνει ότι υπήρχε τεράστιο και νόμιμο δημόσιο ενδιαφέρον για τη βασιλική οικογένεια, περιλαμβανομένων και των προσωπικών και οικογενειακών σχέσεων.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους της Mail on Sunday:

  • Ο Τόμας Μαρκλ δημοσίευσε την επιστολή της Μέγκαν για να δείξει ότι δεν ήταν τόσο τρυφερή η έκκληση της κόρης του, όπωςοι φίλοι της υποστήριζαν.
  • Κράτησε το ιδιόχειρο σημείωμά της κρυφό για μήνες και το αποκάλυψε μόνο για να δείξει τους ψευδείς ισχυρισμούς της Δούκισσας ότι εκείνη ήταν που προσπαθούσε να φτιάξει τη μεταξύ τους σχέση.
  • Αποφάσισε να εκδώσει αποσπάσματα της επιστολής αφού εκείνη είχε επιτρέψει σε φίλους της να μιλήσουν γι αυτό στην αμερικανική έκδοση του People.
  • Μία από τις στενές φίλες της Μέγκαν, η Τζέσικα Μαλρόνεϊ παρενέβη για να "μαγειρέψει" ένα άρθρο υπέρ της Δούκισσας.
  • Ο κ. Μαρκλ επέμεινε ότι έκανε αλλεπάλληλες απόπειρες να επικοινωνήσει με την κόρη του τηλεφωνικά και με γραπτά μηνύματα αλλά δεν πήρε καμία απάντηση.
  • Εκτός από την επιστολή του Αυγούστου 2018 ο κ. Μαρκλ δεν είχε καμία επικοινωνία από τη Μέγκαν από τη στιγμή που της είπε ότι ήταν πολύ άρρωστος για να πάει στον γάμο. Δεν του σύστησε ποτέ τον σύζυγό της ούτε έχει συναντήσει τον οκτώ μηνών εγγονό του.



via Press24.gr https://ift.tt/2NvQLHm
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη