Oλυμπιακός: Στην αποστολή ο Φορτούνης για τον αγώνα με την Καλαμάτα

Επτά μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο κατά τη διάρκεια του φιλικού ματς προετοιμασίας κόντρα στο Αμβούργο, ο Κώστας Φορτούνης επιστρέφει στα γήπεδα! Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι ιατρικά έτοιμος να επανέλθει στην αγωνιστική δράση αφού πλέον προπονείται σε φουλ ρυθμούς κι έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για την σημερινή ρεβάνς κυπέλλου κόντρα στην Καλαμάτα. Όπως μάλιστα είχε προαναγγείλει ο Πορτογάλος τεχνικός, θα δώσει και χρόνο συμμετοχής στον ηγέτη των Πειραιωτών.

Πέρα από τον Φορτούνη, στην αποστολή μπήκε και ο Γκιγιέρμε που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά όχι και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί που δεν είχε παίξει ούτε κόντρα στη Λαμία. Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε μαζί του και πάλι αρκετά παιδιά από τις Ακαδημίες, όπως είχε κάνει και στο ματς της Μεσσηνίας την περασμένη εβδομάδα.

Αναλυτικά οι 21 της αποστολής είναι : Αλέν, Μπέλιτς, Μπουλάρι, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Φέκκας, Φορτούνης, Γκερέρο, Γκιλιέρμε, Καραργύρης, Χριστοδουλόπουλος, Κούτρης, Λιάτσος, Λοβέρα, Μαρίνος, Μάρκοβιτς, Μεριά, Ραντζέλοβιτς, Τοροσίδης, Τζολάκης, Ξενιτίδης.



via Press24.gr https://ift.tt/3a6p5Tj
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη