Πειραιάς: Εικόνες ντροπής και ταλαιπωρία δίχως τέλος - Οργή ταξιδιωτών για τα νησιά (pic)

Πειραιάς: Εικόνες ντροπής και ταλαιπωρία δίχως τέλος - Οργή ταξιδιωτών για τα νησιά (pic)

Η ακύρωση των σημερινών δρομολογίων των ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ και BLUE STAR DELOS, η οποία ανακοινώθηκε αφού είχαν επιβιβαστεί όλοι στα δύο πλοία και ανέμεναν την αναχώρησή τους, έφερε νέο κύκλο ταλαιπωρίας.

Όπως ανακοινώθηκε στους επιβάτες, λόγω της ακύρωσης των συγκεκριμένων δρομολογίων θα έπρεπε να αλλάξουν τα εισιτήριά τους για κάποιο άλλο δρομολόγιο μέσα στη μέρα ή από αύριο.

Ωστόσο η πλοιοκτήτρια εταιρεία δεν είχε φροντίσει να είναι ανοικτά όλα τα κιόσκια εισιτηρίων, κάτι που σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό επιβατών έφερε το αποτέλεσμα που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Εκατοντάδες επιβάτες περιμένουν στην ουρά για να αλλάξουν τα εισιτήρια, μέσα στο τσουχτερό κρύο, με την αναμονή σε πολλές περιπτώσεις να ξεπερνάει τη μία ώρα!

Η οργή και η αγανάκτηση των ταξιδιωτών κατά της Blue Star Ferries είναι μεγάλη, καθώς όπως υποστηρίζουν θα έπρεπε να είχαν ειδοποιηθεί ότι δεν θα γίνουν τα δρομολόγια ώστε να μην κατέβουν τσάμπα στο λιμάνι και να υποστούν όλη αυτή την ταλαιπωρία.

Παράλληλα, πολλοί είναι αυτοί που εκφράζουν την απορία τους γιατί δεν έγιναν τα δρομολόγια, αφού οι άνεμοι έχουν εξασθενίσει (έστω και λίγο) και δεν ξεπερνούν τα 8 μποφόρ.

Κατά τα άλλα από σήμερα θα ίσχυαν οι νέες αυξημένες τιμές στα εισιτήρια.

PEIRAIAS 2020 1

πηγή: cyclades24.gr



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/39PYMk5
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη