Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Η συνάντηση Μητσοτάκη-Τραμπ πήγε εξαιρετικά καλά - Αδικαιολόγητη η μεμψιμοιρία του ΣΥΡΙΖΑ

"Τι σημαίνει επιτυχημένη συνάντηση; Να μας δώσει την Σμύρνη ο Ερντογάν; Όλα όσα ήθελε να επιτύχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επετεύχθησαν όλα" δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και αντιπρόεδρος της ΝΔ,Άδωνις Γεωργιάδης, στον Realfm 97,8.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα, πρόσθεσε "Ποια είναι η κριτική που ασκήθηκε από τους Συριζαίους, ξεκίνησαν από τις γελοιότητες για τον αγώνα μπάσκετ, αυτό το ξεπερνάω. Πάμε στην ουσία. Στην αρχή είπαν γιατί δεν δίνουμε συνέντευξη Τύπου. Εξηγούμε ότι γίνεται χαμός με το Ιράν και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν θέλει να εκτεθεί σε ερωτήσεις για το Ιράν σε δημοσιογράφους. Οι δημοσιογράφοι μόλις βρήκαν την ευκαιρία άρχισαν τις ερωτήσεις για το Ιράν στον Τραμπ. Άλλη κριτική μετά, γιατί καθόταν ο Μητσοτάκης σαν κομπάρσος να ρωτάνε τον Τραμπ για το Ιράν. Συγγνώμη θεωρείτε έξυπνο ο Μητσοτάκης να εμπλακεί στη συζήτηση για το Ιράν; Όχι. Τι θέλατε να κάνει; Να σηκωθεί να φύγει; Ποιος λέει αυτές τις ανοησίες;".

"Η αμερικανική πλευρά δεν ήθελε να γίνουν ερωτήσεις, οι δημοσιογράφοι που ήρθαν μέσα για τις φωτογραφίες άρχισαν να ρωτάνε και ο Τραμπ προσπάθησε να απαντήσει" σχολίασε.

"Ο Μητσοτάκης είπε όλα όσα έπρεπε να πει και τα είπε με ένταση. Και μπορώ να σας πω, γιατί δεν μπορώ μιας και είχα την τιμή να είμαι μέσα στο οβάλ γραφείο και να είμαι παρών σε όλη τη συζήτηση, ότι η συνάντηση πήγε εξαιρετικά καλά. Και στην κατ' ίδίαν ενημέρωση που θα κάνει ο Πρωθυπουργός στους πολιτικούς αρχηγούς θα τους ενημερώσει. Η μεμψιμοιρία εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ είναι αδικαιολόγητη, απλώς δείχνει για άλλη μια φορά ότι δεν έχουν χωνέψει ότι στις 7 Ιουλίου έχασαν τις εκλογές" τόνισε.

"Δεν επιτρέπεται σε μια συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να αρχίζουν από την προηγούμενη ημέρα με τόση μεμψιμοιρία και τόση χολή. Ωραία, κέρδισε ο Μητσοτάκης τις εκλογές, τι να κάνουμε τώρα;" συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:



via Press24.gr https://ift.tt/39RdDeb
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη