SOS κάτοικοι Καρπενησίου:"Πνιγόμαστε από την αιθαλομίχλη..δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε"

Η κατάσταση έχει γίνει τραγική όπως αναφέρουν κάτοικοι του Καρπενησίου στα κοινωνικά δίκτυα σε βαθμό που να μην μπορούν να αναπνεύσουν από την αιθαλομίχλη που έχει δημιουργηθεί από το άναμμα σε τζάκια και ξυλόσομπες.

Ειδικότερα στην περιοχή των Αγίων Ευρυτάνων οι κάτοικοι κάνουν έκκληση στους υπεύθυνους καθώς το πρόβλημα τείνει από το κακό στο χειρότερο,αφού αναφέρουν ότι δεν μπορούν να αναπνεύσουν,.."είναι ντροπή στην κορυφή του Βελουχιού να πεθάνουμε από αφυξία..χρειαζόμαστε μάσκα οξυγόνου αναφέρει κάτοικος .."
Τα σχόλια σε αναρτήσεις "πάνε και 'ρχονται" κάνοντας λόγο ότι η κατάσταση είναι ίδια τόσο σε Ξηριά,Προφήτη Ηλία,Λαγκαδιά και στις ευρύτερη περιοχή του Καρπενησίου.

Πλέον με το πετρέλαιο να έχει φθάσει στα ύψη,η αιθαλομίχλη η οποία αυξάνεται και με την υγρασία ήδη έχει δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στην τοπική κοινωνία του Καρπενησίου και αντιλαμβάνεστε  ότι αφού παραπονούνται οι υγιείς ,τι να πούνε και αυτοί που έχουν χρόνια αναπνευστικά προβλήματα κ.ο.κ.

Και όλα αυτά σε μία περιοχή που θεωρείται από τις πιο καθαρές στην Ευρώπη



via Δυτική Ευρυτανία https://ift.tt/2tRU0BV
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη