Γεωργούλης: Απαντά στους επικριτές του - Βγάζω λιγότερα ως ευρωβουλευτής (vid)

Γεωργούλης: Απαντά στους επικριτές του - Βγάζω λιγότερα ως ευρωβουλευτής (vid)

Η γνωστός ηθοποιός και ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης, θα είναι και φέτος κριτής στο show του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar», κάτι που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Μετά τις αντιδράσεις ο Αλέξης Γεωργούλης απαντά ο ίδιος στους επικριτές του και τι λέει για τον μισθό των 20.000 ευρώ.

Αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη, να είναι και φέτος στην κριτική επιτροπή του show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar», που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό.

Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά την απόφασή του να συμμετάσχει στο show, αφού διαθέτει πλέον την ιδιότητα του ευρωβουλευτή και θεωρούν πως είτε δεν συμβαδίζουν το ένα με το άλλο, είτε δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στα πολιτικά του καθήκοντα.

«Δεν πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξω την προηγούμενη μου ιδιότητα, με την ιδιότητα που έχω τώρα, αλλά να την εξελίξω. Προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να τα παντρέψω αυτά τα δύο, την πολιτική με την τέχνη», δήλωσε ο ίδιος, απαντώντας σε όσους τον επικρίνουν.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, ως ευρωβουλευτής, έχει μισθό περίπου 20.000 ευρώ τον μήνα. Ως προς το αν είναι λίγα τα χρήματα αυτά, ώστε να αναζητήσει και άλλη απασχόληση, απάντησε:

«Δεν θα πω ότι είναι ευκαταφρόνητος ο μισθός του ευρωβουλευτή, απλώς εάν θέλεις να το παρομοιάσουμε με την προηγούμενη δουλειά που είχα, δουλεύω περισσότερο και ίσως να βγάζω λίγο λιγότερα».

Πάντως, σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας του Ευρωκοινοβουλίου, ο Αλέξης Γεωργούλης θα πρέπει να δηλώσει στις αρμόδιες υπηρεσίες τη δεύτερη δουλειά του, την συμμετοχή του, δηλαδή, ως κριτής σε τηλεοπτικό ριάλιτι.via Ειδησεις https://ift.tt/36XXMbJ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.