Ξαφνική έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στην ΕΠΟ – Έλεγχος για ατασθαλίες (video)

Ξαφνική έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στην ΕΠΟ – Έλεγχος για ατασθαλίες (video)

Κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας, μετέβη αιφνιδιαστικά σήμερα το πρωί στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο πάρκο Γουδή, για να διενεργήσει έλεγχο. Ο λόγος είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπέρογκοι μισθοί σε στελέχη και οι έντονες τον τελευταίο καιρό φήμες για οικονομικές ατασθαλίες.

Η ΕΠΟ επιβεβαίωσε το γεγονός με ανακοίνωση, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για τον συνήθη και προβλεπόμενο οικονομικό έλεγχο που διενεργείται σε αθλητικές ομοσπονδίες και φορείς.

Επίσης, σημείωσε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες της συνεργάστηκαν απόλυτα με τους εκπροσώπους των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολιτείας και παρέδωσαν τα στοιχεία που ζητήθηκαν και αφορούν στις οικονομικές χρήσεις των ετών 2017, 2018 και 2019.

Στην οικονομική κατάσταση της Ομοσπονδίας είχε εστιάσει πριν από μερικούς μήνες και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αποστέλλοντας επιστολές στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και στις υπερκείμενες ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες, FIFA και UEFA.

Ο πειραϊκός σύλλογος ανέφερε, τότε, το δάνειο από τις διεθνείς ομοσπονδίες προς την ΕΠΟ, έκανε λόγο για υπερδιπλασιασμό των λειτουργικών δαπανών και καυτηρίαζε τους υπέρογκους μισθούς που φέρονται να εισπράττουν αρκετοί υπάλληλοι, ενώ σημείωνε τη μεγάλη αύξηση που παρατηρήθηκε στο προσωπικό τα τελευταία χρόνια.

Πηγή: ΕΡΤ- ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ρεπορτάζ: Λεωνίδας Μενεγάκης

 

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/389Czvw
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.