Τζαβάρας: Ιδιότυπη κατοχή από τους αλλοδαπούς στη Μανωλάδα

Για το μεταναστευτικό μίλησε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας επισημαίνοντας την ανάγκη να βρούμε έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο ώστε να καταλάβουν οι Ευρωπαίοι ότι το μεταναστευτικό δεν είναι ελληνικό θέμα.

Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στην Ηλεία: "Εγώ προερχόμενος εξ Ηλείας και έχοντας εκεί πολύ σοβαρά προβλήματα, θα ξέρετε αυτή η ιστορία με τις φράουλες στη Μανωλάδα, ήδη υπάρχουν 5.000 αλλοδαποί εκεί που έχουν κάνει ένα ιδιότυπο γκέτο και ζουν παράλληλα σε μία δική τους κοινωνία ξεχωριστή και αυτόνομη.

Οι περισσότεροι είναι παράνομοι, δεν τολμά όμως η πολιτεία να βάλει εκεί τους κανόνες που χρειάζονται και απαιτούνται και καθημερινά μετά τις 5-6 η ώρα βαράει σιωπητήριο στην περιοχή. Δεν κυκλοφορεί κανείς, κυκλοφορούν μόνο οι αλλοδαποί, είναι μία ιδιότυπη κατοχή των αλλοδαπών επί των ημεδαπών", επεσήμανε ο κ. Τζαβάρας, ο οποίος, ωστόσο, είπε ότι δεν είναι ρατσιστής ο ίδιος, ούτε διαπνέεται από αντιανθρωπιστικές ιδέες αλλά πρέπει να μπουν κανόνες σε αυτά τα φαινόμενα, κάτι που επιβάλλει και απαιτεί η δημοκρατία.



via Press24.gr https://ift.tt/2Upm5fh
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη