Ο συνήγορος του πατέρα της Βαλεντίν: Ζητεί συγγνώμη από την ελληνική κοινωνία - ΒΙΝΤΕΟ

«Η βιολογική μητέρα της Βαλεντίν ζει από την άνοιξη του 2019 στο Κονγκό για την οποία ο πατέρας είχε την πεποίθηση τα τελευταία 3-4 χρόνια που ευρίσκετο νωρίτερα στο Κονγκό ότι δεν ήταν, πλέον, στη ζωή. Την είχε συναντήσει, είχαν τακτική επικοινωνία και συνεννοήθηκαν πώς θα πραγματοποιηθεί το ταξίδι της Βαλεντίν στις 21/12/2019 στη Γαλλία», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο συνήγορος του πατέρα της 7χρονης, Βασίλης Νουλέζας.
«Η 7χρονη Βαλεντίν συνοδευόταν από την αδελφή της βιολογικής της μητέρας που ήρθε στις 18/12 στην Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσης με τον πατέρα και με το διαβατήριο της ανήλικης κόρης της που μοιάζει με την Βαλεντίν ταξίδεψε στη Γαλλία και πήγε στη μητέρα της», είπε ακόμη ο κ. Νουλέζας και πρόσθεσε: «Γιατί; Διότι ο πατέρας συνειδητοποίησε εξαιτείας και της οικονομικής δυσχέρειας ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα».
«Το χειρίστηκε, όμως, λανθασμένα και είναι αντιμέτωπος με τις βαριές κατηγορίες», επισήμανε ακόμη ο κ. Νουλέζας, ο οποίος αναφέρθηκε στις κακουργηματικές πράξεις του πελάτη του τονίζοντας ότι τον εξουσιοδότησε να πει στην κοινή γνώμη ότι εκτός του ότι είναι πραγματικά μετανιωμένος για την ανοησία του, ζητεί συγγνώμη από την ελληνική κοινωνία.
Εν συνεχεία ο κ. Νουλέζας χρέωσε αδράνεια και ολιγωρία στην ΕΛ.ΑΣ., όταν δέχθηκε ερώτηση για το αν θα γίνει εξέταση DNA, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο πελάτης του είναι πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν. «Αυτά τα στοιχεία που είναι κρίσιμα, έπρεπε να είχαν αξιοποιηθεί τα πρώτα 24ωρα», υπογράμμισε.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


via Press24.gr https://ift.tt/2SlVfTI
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.