Μαρία Κίτσου: Συγκλονίζει η αποκάλυψη για τον θάνατο του πατέρα της και το πρόβλημα υγείας της μητέρας της

Συνέντευξη στο «Πρωινό»με τη Φαίη Σκορδά και στον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε η Μαρία Κίτσου. Η «Λενιώ» από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει με τον αδερφό της μετά την ξαφνική απώλεια του πατέρας της, ο οποίος διεγνώσθη με λευχαιμία και έφυγε από τη ζωή μόλις ενάμιση μήνα αργότερα.

Παράλληλα, η Μαρία Κίτσου τόνισε ότι η μητέρα της βλέπει τη σειρά και είναι πολύ περήφανη για εκείνη, παρόλο που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την όραση της.

Τέλος, αποκάλυψε ότι η ιστορία της μητέρα της έχει πολλά κοινά στοιχεία με την ιστορία των αδελφών Σταμίρη και ότι από εκεί έχει πάρει πολλά στοιχεία για τον ρόλο της. «Η μαμά πέρασε μια αντίστοιχη ιστορία με την Ελένη και τις αδερφές της και από εκεί πήρα πολλά στοιχεία. Ήταν τρεις αδερφές που έμειναν ορφανές από μητέρα, τις μεγάλωσε ο πατέρας τους, ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος. Οι ηλικίες που είχαν μεταξύ τους οι τρεις αδερφές ταιριάζουν πολύ με τις ηλικίες των κοριτσιών, η μάνα μου ήταν η μικρότερη. Σε χωριό ζούσαν, πήγαιναν στα χωράφια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:



via Press24.gr https://ift.tt/2H1nr7T
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη