Η απάντηση του στρατού της Συρίας στον Ερντογάν... δεν υπάρχει για τα ΜΜΕ!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Το είπε κι...
έγινε!

Όλα τα ΜΜΕ στον πλανήτη -και στην Ελλάδα- προβάλουν τις απειλές του Ερντογάν... μετά τα φέρετρα που επιστρέφουν στην Τουρκία από το Ιντλίμπ, το τελευταίο προπύργιο των φονιάδων μισθοφόρων τρομοκρατών, του "ελεύθερου συριακού στρατού" και παρακλάδια της Αλ Κάιντα στην υπηρεσία του Ερντογάν και της "πολιτισμένης" δύσης.
Όλα τα εγχώρια ΜΜΕ, με πηγή πληροφόρησης το γνωστό φερέφωνο του 4ου Ράιχ, το κρατικό ΑΠΕ-ΜΠΕ που χρυσοπληρώνει ο ελληνικός λαός για να παραπληροφορεί... γράφουν σήμερα:
"Συρία: Τελεσίγραφο Ερντογάν σε Άσαντ για το Ιντλίμπ... Νέες απειλές κατά του καθεστώτος Άσαντ (οι δημοσιογραφικές πόρνες στην Ελλάδα συνεχίζουν τα περί καθεστώτος στη Συρία) στη Συρία εκτόξευσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν... Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε σήμερα το καθεστώς του Μπασάρ αλ-Άσαντ (πάντα καθεστώς για τις εγχώριες δημοσιογραφικές πόρνες και ταυτιζόμενες με τον φασίστα Ερντογάν) να αποσύρει τις δυνάμεις του από τις περιοχές γύρω από τις θέσεις παρατήρησης που έχει δημιουργήσει η Άγκυρα στη βορειοδυτική Συρία, απειλώντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα προσφύγει στη βία... «Δύο από τις 12 θέσεις μας παρατήρησης βρίσκονται πίσω από τις γραμμές του καθεστώτος. Ελπίζουμε ότι το καθεστώς θα αποσυρθεί πέρα από τις θέσεις μας παρατήρησης πριν από το τέλος του Φεβρουαρίου. Αν το καθεστώς δεν αποσυρθεί, η Τουρκία θα είναι υποχρεωμένη να το κάνει εκείνη να αποσυρθεί», δήλωσε ο Ερντογάν...
Ο φασίστας Ερντογάν νομίζει πως απευθύνεται στις ελληνόφωνες κυβερνήσεις που έχει εγκαταστήσει στην Ελλάδα το 4ο Ράιχ και μπροστά στα φέρετρα που καταφθάνουν στην Τουρκία από το Ιντλίμπ, απειλεί τη Συρία και τον στρατό της θέτοντας μάλιστα προθεσμίες: "Πρέπει να αποσυρθούν μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου από τα εδάφη της επαρχίας Ιντλίμπ"... που πιστεύει ότι βρίσκεται υπό την εξουσία του, όπως το Αιγαίο κι η Ανατολική Μεσόγειος μέχρι τη Λιβύη.
Τι περίεργο... κανένα ΜΜΕ δεν μας δίνει την απάντηση του Αραβικού στρατού της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου: "Θ' αποσυρθούμε στις 30 Φλεβάρη"!

Χάρτης με τη σημερινή κατάσταση στη Συρία: Ιντλίμπ... το τελευταίο προπύργιο των τρομοκρατών... ο Αραβικός στρατός της Συρίας, με την υποστήριξη των Ρώσων καταλαμβάνει καθημερινά περιοχές και ο "ελεύθερος συριακός στρατός" μαζί με τους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα έχουν μοναδική οδό διαφυγής την Τουρκία που τους υποστηρίζει με όλα τα μέσα.
Ο στρατός της Συρίας επιτρέπει σε όσους μισθοφόρους τρομοκράτες παραδόθηκαν και παρέδωσαν τον οπλισμό τους, να μετακινηθούν μαζί με τις οικογένειές τους στην Τουρκία... και τα καραβάνια μισθοφόρων φονιάδων προς την Τουρκία είναι τεράστια...

Τα ανθρωπόμορφα κτήνη του λεγόμενου "ελεύθερου συριακού στρατού" -υποστηρίζει και η Ελλάδα και καλώς να τους υποδεχτεί ως συμμάχους στα νησιά του Αιγαίου μας- πανηγύρισαν μέσα στο Ιντλίμπ πριν λίγες ημέρες, τη δολοφονία του Μάρτυρα Ήρωα Κασέμ Σουλεϊμανί... [Βλέπε σε: Θυμηθείτε αυτή την ημέρα: 3 Γενάρη 2020]
Τώρα οφείλει κι η Ελλάδα τη νέα συμμαχική στήριξη στα ανθρωπόμορφα κτήνη του "ελεύθερου συριακού στρατού", που τους βομβαρδίζει ο "αιμοσταγής δικτάτορας Άσαντ" κι ο "ιμπεριαλιστής" Πούτιν... Με 2.000 δολάρια το μήνα θα εγκατασταθούν στη Λιβύη οι «εξεγερμένοι» της Συρίας, που υποστηρίζονται από την Τουρκία, Ελλάδα, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ

Να σημειωθεί, πάντα για παράδειγμα, πως η επίσημη Ελλάδα (όλες οι κυβερνήσεις των μνημονίων από το 2011 ως σήμερα), προσφέρει φιλοξενία, προστασία, άσυλο και κάθε είδους διευκολύνσεις χωρά ο ανθρώπινος νους... στους "εκδημοκρατιστές" της Συρίας, τους "μετριοπαθείς εξεγερμένους" για να πέσει ο χασάπης κι αιμοσταγής δικτάτορας Άσαντ: τους φονιάδες μισθοφόρους του "ελεύθερου συριακού στρατού".

Βέβαια, το σύνολο του πολιτικού προσωπικού του 4ου Ράιχ έχει πληγεί από αμνησία: "Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας"!
-
Προς "ανθρωπιστικές οργανώσεις Cia", αλλά και "ανυπόμονους", ισαποστάκηδες, παρά-ανησυχούντες και σια... υπενθυμίζουμε τη δήλωση του Dr. Bashar Al Jaafari, πρεσβευτή της Συρίας στον ΟΗΕ, προς το Συμβούλιο Ασφαλείας:
«Η Συρία θα απελευθερώσει όλες τις κατεχόμενες περιοχές της χώρας... Ιντλίμπ, Ράκα, Αφρίν και κατεχόμενο Γκολάν».

Να θυμίσουμε επίσης πως όλοι είχαν προσδώσει τη δική τους ερμηνεία στην ξεκάθαρη "Συμφωνία για τη Συρία", αλλά το ψέμα κι η διαστρέβλωση έχουν κοντά ποδάρια...
Να τα θυμηθούμε, λοιπόν:
1. Το χωρίς προηγούμενο αριστούργημα Πούτιν-Άσαντ... ανεκτίμητο έργο τέχνης!
2. Η "συμφωνία" στη Συρία... τώρα κι η Β. Συρία έχει δύο πράσινα μάτια, όπως τ' αστέρια της Συριακής Σημαίας!

Τέλος, θα 'ρθει κι ώρα και για τους γιάνκηδες...
«Οι πράκτορες της Ουάσιγκτον δεν θα έχουν θέση στο έδαφος της Συρίας»
Faisal Mikdat, υφυπουργός Εξωτερικών της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας
Αραβικό Σοσιαλιστικό Κόμμα Συρίας


via Press24.gr https://ift.tt/31ylfhY
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη