Μεταναστευτικό: Έδιωξαν από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας Κασιδιάρη και Λαγό - ΦΩΤΟ

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των νησιωτών για το μεταναστευτικό που πραγματοποιήθηκε έξω από το κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών. Οι
Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν αρχικά έξω από το κτίριο του υπουργείου και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν μέχρι τη Βουλή.
«Ήρθαμε εδώ για να διαμαρτυρηθούμε για τον τρόπο που διαχειρίζεται το θέμα η κυβέρνηση. Είναι ένας τρόπος αυταρχικός, ένας τρόπος που βασίζεται σε επιτάξεις και σε πράξεις νομοθετικού περιεχομένου», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, «Θέλουμε με δημοκρατικό διάλογο να βρούμε λύσεις. Όσο υπάρχουν αυτές οι επιτάξεις αρνούμαστε να συζητήσουμε. Εάν η κυβέρνηση εκλογικευτεί και πει ότι θα συζητήσουμε δημοκρατικά, εδώ είμαστε», πρόσθεσε ο κ. Μουτζούρης.
Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης εμφανίστηκαν ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ο πρώην βουλευτής της οργάνωσης Γιώργος Γερμενής και ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός.
Αμέσως ακούστηκαν συνθήματα «Έξω τώρα η Χρυσή Αυγή, να αποχωρήσουν από τη συγκέντρωσή μας οι φασίστες, δεν έχουμε καμία σχέση με τους δολοφόνους». Έτσι, Κασιδιάρης και Λαγός αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν αποδοκιμαζόμενοι από την συντριπτική πλειονότητα των διαδηλωτών.


via Press24.gr https://ift.tt/2UVpOkO
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη