Άγριες Μέλισσες: Οι αποψινές ανατροπές που θα μας καθηλώσουν - ΒΙΝΤΕΟ

Ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις στο Διαφάνι και στο αποψινό επεισόδιο της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» , που έχει «μαγέψει» το τηλεοπτικό κοινό. Όπως θα δούμε σήμερα, η ζαλάδα της Δρόσως βάζει σε υποψίες τον Νικηφόρο, όμως, εκείνη του αρνείται κατηγορηματικά πως είναι έγκυος.

Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό της Ελένης ενώ στο σπιτικό του Μιλτιάδη όλοι προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, μετά από το νέο χτύπημα της μοίρας.

Η Θεοδοσία αποφασίζει ν' αφήσει ελεύθερο τον Λάμπρο. Θα το δεχτεί ο Λάμπρος;

Δυο βδομάδες μετά φτάνει η μέρα του γάμου της Πηνελόπης με τον Κλεομένη. Ο Μελέτης, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα και κάνει μια πρόταση στην Πηνελόπη που μπορεί να τινάξει στον αέρα τα πάντα.

Παράλληλα, ο Προύσαλης ανακαλύπτει την εμπλοκή της Βιολέτας, στην εξαφάνιση της Παγώνας. Η Ρίζω κάνει μια ανακάλυψη για τη Δρόσω που θα την σοκάρει, ενώ ο Κυπραίος αποφασίζει να κάνει το επόμενο σημαντικό βήμα στη σχέση του με την Ελένη και την ζητά σε γάμο.

Είναι το ίδιο δυνατός και ο έρωτας της Ελένης για να του πει το ναι ή η καρδιά της θα μείνει για πάντα στον Λάμπρο;

Δείτε το βίντεο:



via Press24.gr https://ift.tt/371aEgg
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη