Τζέραλντ Μπάτλερ: Ο "Λεωνίδας" επιστρέφει στη Σπάρτη - Δείτε γιατί

Στη Σπάρτη θα βρεθεί στις 14 Μαρτίου ο Τζέραλντ Μπάτλερ, προκειμένου να τρέξει ως λαμπαδηδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου της περιοχής, ο διάσημος ηθοποιός αποδέχθηκε με ενθουσιασμό την πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής να επισκεφθεί τη Σπάρτη, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 2500 χρόνια από τη φοβερή μάχη των Θερμοπυλών και στις 13 Μαρτίου να τρέξει από το Μυστρά μέχρι τη Σπάρτη με την Ολυμπιακή Φλόγα.

Ο Τζεράρντ Μπάτλερ ήταν η επιλογή του Δήμου, καθώς ο ίδιος ενσάρκωσε τον βασιλιά Λεωνίδα στην αμερικάνικη ταινία του 2006 "300" που είναι βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ του Φρανκ Μίλλερ και στη μάχη των Θερμοπυλών.

Μαζί του αποδέχθηκε την πρόταση της Δημοτικής Αρχής, να συμμετέχει στη Λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας, και ο διάσημος ηθοποιός Μπίλι Ζέιν από τη Σπάρτη και τα Κόκκινα Λουριά. Ο ηθοποιός είχε υποδυθεί τον αρραβωνιαστικό της Κέιτ Γουίνσλετ στον "Τιτανικό".



via Press24.gr https://ift.tt/2SDPRdG
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη