Μαρτυρία Έλληνα για τη Γουχάν - ΒΙΝΤΕΟ

Την καθημερινότητά του περιγράφει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha Έλληνας καθηγητής Αγγλικών, που ζει μόνιμα στην Κίνα μαζί με τη σύζυγό του τουρκικής καταγωγής. Όπως είπε ο Χρήστος Ποταμιάνος, δεν βγαίνουν πλέον μαζί έξω ενώ φορούν πάντοτε μάσκα.

Πρόσφατα επισκέφθηκαν μία υπαίθρια αγορά ψαρικών και πουλερικών παρόμοια με αυτή της Γουχάν όπου εκτιμάται ότι ξεκίνησε η επιδημία.

"Έλεγξαν τη θερμοκρασία μας προτού μπούμε μέσα και όλοι οι άνθρωποι που εργάζονταν φορούσαν γάντια. Η αγορά ήταν πιο καθαρή απ' ό,τι την είχα δει παλιότερα και βεβαίως όλοι φορούσαν μάσκες. Ελάχιστοι δεν φορούσαν" είπε ο καθηγητής.

Από την πλευρά της, η σύζυγός του αναφέρει ότι δεν τους αφήνουν να βγαίνουν εύκολα από το σπίτι και υπάρχει έλλειψη σε βασικά είδη: "Επίσης, δεν μπορούμε να πάμε να ψωνίσουμε σε ορισμένες αγορές και έτσι δεν βρίσκουμε όσα χρειαζόμαστε. Φερ' ειπείν, δεν βρίσκουμε ψωμί".

Δείτε το βίντεο από τον Alpha:



via Press24.gr https://ift.tt/2UwDxPb
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη