Ο κορονοϊός τρομάζει και τον Ερντογάν: Αποκάλυψε το "μυστικό" για την προστασία της υγείας του

Με… πετιμέζι από μούρα φαίνεται πως προσπαθεί να θωρακίσει τον οργανισμό του από τον κορoνοϊό ο Ερντογάν.

Συγκεκριμένα, ερωτώμενος αν ο ίδιος λαμβάνει μέτρα στο πλαίσιο της έξαρσης του νέου κορονοϊού, ο Τούρκος πρόεδρος απάντησε ότι προσπαθεί να ξεκουράζεται επαρκώς ενώ δεν παρέλειψε να δώσει στη δημοσιότητα το «μυστικό» του για ευεξία, δηλαδή την κατανάλωση του περίφημου πετιμεζιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πετιμέζι μούρων είναι ένα εξαιρετικά ακριβό έδεσμα αφού με μια γρήγορη έρευνα αγοράς κοστίζει περίπου 18 έως 20 ευρώ το κιλό. Φαίνεται δε να αποτελεί ποντιακής προέλευσης συνταγή.

Ο Πρόεδρος Ερντογάν συνέστησε προς όλους, σύμφωνα με το skai.gr, ξεκούραση και επιβεβαίωσε πως η κυβέρνηση λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασία έναντι στον φονικό κορονοϊό προσθέτοντας πως Τούρκοι που βρίσκονταν στην Κίνα έχουν επαναπατριστεί.

via Press24.gr https://ift.tt/2Sd5Ajy
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη