Συγκλονίζει η Έλενα Τσαβαλιά: Θα το χρωστάω στον Μάρκο σε όλη μου τη ζωή - ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Έλενα Τσαβαλιά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ως ζευγάρι αλλά και για τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να χωρίζουν.

«Τα πρώτα χρόνια με τον Μάρκο ήταν πολύ δύσκολα απ' όλες τις πλευρές, και προσωπικά και οικονομικά και επαγγελματικά γιατί τότε ο Μάρκος προσπαθούσε να βρει τα πατήματά του και να σταθεί. Δεν μπορούσα, δεν μπορώ ακόμη να σκεφτώ ότι θα έκανα κάτι λιγότερο για τον Μάρκο. Είναι ο άνθρωπός μου, είναι ο άνθρωπος που επέλεξα να είμαι μαζί του, είναι ο άνθρωπος που επέλεξα να κάνω οικογένεια μαζί του. Αλλά αυτός είναι για μένα ο σύντροφος της ζωής μου, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι λιγότερο. Όπως λες ότι τον έχω στηρίξει, αντίστοιχα και ο Μάρκος με τον δικό του τρόπο, τη στιγμή που έπρεπε και για το λόγο που έπρεπε με στήριξε με όλη του τη δύναμη. Του το χρωστάω και θα του το χρωστάω σε όλη μου τη ζωή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Τσαβαλιά.

Με αφορμή τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν, η Έλενα Τσαβαλιά σημείωσε ότι «δεν έχω κινηθεί νομικά για τα δημοσιεύματα που μας χωρίζουν. Στην Ελλάδα, πρέπει να περάσουν πάρα πολλά χρόνια, να κάνεις πάρα πολλά δικαστήρια, να τρέχεις, να πληρώνεις και να μη βγάλεις άκρη. Μας χωρίζουν από το 2010 και αυτό γιατί σταμάτησα να παίζω στο Δελφινάριο. Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση. Απορώ με αυτούς που γράφουν, δεν έχουν βαρεθεί να είναι ανακριβείς και αναληθείς;».

Δείτε το βίντεο:via Press24.gr https://ift.tt/2UM0q0S
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.