Κύκλος διαλέξεων για την ευεξία στη Νέα Ιωνία

Κύκλος διαλέξεων για την ευεξία στη Νέα Ιωνία

Συνεχίστηκε ο κύκλος διαλέξεων στη Νέα Ιωνία με τίτλο «Η Επιστήμη της Ευεξίας» που διοργανώνουν ο Δήμος Νέας Ιωνίας και η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας, στο πλαίσιο των δράσεων για την προώθηση της Δια Βίου Μάθησης.

Χθες, Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε το δεύτερο κατά σειρά μάθημα στο Συνεδριακό Κέντρο που είχε ως θέμα «Οι επιλογές της διατροφικής καθημερινότητας που καθορίζουν την υγεία» με εισηγήτρια την Δρ. Άννα Παπαγεωργίου, Κλινικό Διαιτολόγο, Διατροφολόγο Ιατρικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τα δωρεάν μαθήματα συνεχίζονται κάθε Τετάρτη με θέματα που αναπτύσσουν Ιατροί, Ψυχολόγοι, Διατροφολόγοι, Βοτανολόγοι, Σωματο-ψυχοπαιδαγωγοί, Coaches οι οποίοι αναλύουν διαδραστικά ζητήματα της καθημερινότητας. Στο τελευταίο μάθημα θα γίνει απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης με προϋπόθεση παρακολούθησης, τουλάχιστον έξι μαθημάτων.



via Ειδησεις https://ift.tt/2uKtEmd
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη