Άγριες Μέλισσες: Ο Κυπραίος παρατάει τη Λενιώ στην εκκλησία

Απρόβλεπτες είναι οι εξελίξεις στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», καθώς σύμφωνα με το τηλεοπτικό περιοδικό MYTV, ο Θωμάς Κυπραίος παρατάει τη Λενιώ έξω από την εκκλησία.

Συγκεκριμένα, ο Θωμάς καταφέρνει να πείσει το Λενιώ να τον εμπιστευτεί, να τον βάλει στο σπίτι της και να τον παντρευτεί. Μάλιστα, οι δυο τους ετοιμάζουν τον γάμο τους και η μεγάλη μέρα φτάνει πολύ γρήγορα. Ακόμη μια φορά, όμως, δεν είναι γραφτό της Ελένης να ευτυχήσει.

Σύμφωνα με το MY TV, ενώ η Ελένη φτάνει στην εκκλησία, ο Θωμάς την προδίδει με τον χειρότερο τρόπο και δεν εμφανίζεται ποτέ. Ο γάμος της Ελένης ματαιώνεται, ο Θωμάς εξαφανίζεται από όλους, κανείς δεν μπορεί να τον βρει, καθώς δεν υπάρχει κανένα στοιχείο πού μπορεί να πήγε. Το νέο διαδίδεται στο χωριό σαν αστραπή. Κάποιοι φοβούνται πως έπαθε κάτι κακό και άλλοι τον κακολογούν πιστεύοντας πως το έκανε επίτηδες για να πληγώσει την Ελένη. Εκείνη, από την άλλη, ακόμη μία φορά βιώνει την προδοσία ενός άντρα στο πετσί της αλλά δεν επιτρέπει σε κανέναν να την λυπηθεί.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Κυπραίος βρίσκει καταφύγιο σ' ένα μοναστήρι. Ο ίδιος παλεύει με τις ενοχές του που παράτησε την Ελένη στην εκκλησία, ενώ ταυτόχρονα παλεύει να απαλλαγεί από τους δαίμονες του παρελθόντος του. Ο Κυπραίος εκεί γνωρίζει τον γέροντα Νικόδημο και μέσα από τις συζητήσεις που κάνει μαζί του γαληνεύει. Έτσι, τις επόμενες μέρες σχεδιάζει προσεκτικά τα βήματά του για την επιστροφή του στο Διαφάνι.

Και ενώ όλα είναι έτοιμα, ο Κυπραίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Σαράντη και εκείνος αναγνωρίζει στο πρόσωπό του τον βασανιστή και φονιά του γιου του Νέστορα.



via Press24.gr https://ift.tt/2OsrNJF
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη