Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ο Αυγενάκης, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και ο δήμαρχος Ρόδου

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, και τον δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη, με σκοπό την ένωση των δυνάμεών τους για την ελάττωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών και την ταχύτερη εκτέλεση αθλητικών έργων.

Η υπογραφή του μνημονίου έγινε στα γραφεία της Περιφέρειας στη Ρόδο, με τον κ. Αυγενάκη να αναγγέλλει ως πρώτο αθλητικό έργο την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου στην περιοχή Αρχαγγέλου, κάτι που ζητά μετ΄ επιτάσεως η αθλητική κοινωνία της περιοχής.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, στη σύντομη τοποθέτησή του, εξήρε το έργο της Περιφέρειας, που με σχέδιο και πρόγραμμα έχει καταφέρει να συντηρήσει εκατοντάδες αθλητικές εγκαταστάσεις, να κατασκευάσει νέα αθλητικά έργα και να διοργανώσει μέχρι και παγκόσμιες αθλητικές διοργανώσεις, όλες με επιτυχία. Υποστήριξε, μάλιστα, πως στο σχέδιο αυτό το Υφυπουργείο θα σταθεί αρωγός.

Ο περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον υφυπουργό για την μέχρι τώρα πολυεπίπεδη συνεργασία τους, αλλά κι αυτήν που θα ακολουθήσει, συμπληρώνοντας πως η Περιφέρεια θα συνεχίσει με μεγαλύτερο ζήλο το σχέδιο συντήρησης, βελτίωσης και κατασκευής νέων αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς μέσω αυτών δίνεται η δυνατότητα προαγωγής και ανύψωσης του αθλητισμού.via Press24.gr https://ift.tt/2USKp9y
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.