Νοσοκομείο Χαλκίδας: Ανήλικος με τον πατέρα του ξυλοφόρτωσαν νοσηλευτές και προσωπικό

Για άγνωστο λόγο ανήλικος συνοδευόμενος από τον πατέρα του επιτέθηκαν στο νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο Χαλκίδας, σύμφωνα με καταγγελία του σωματείου εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι παρά τα επανειλημμένα αιτήματά τους προς της διοίκηση του νοσοκομείου να ενισχυθεί η φύλαξη, δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα καμία ενέργεια προς αυτήν την κατεύθυνση.
Την περασμένη Κυριακή 3/2 το βράδυ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του νοσοκομείου Χαλκίδας προσήλθε ανήλικος συνοδευόμενος από τον πατέρα του. Προφανώς εξαιτίας του χρόνου αναμονής στα ΤΕΠ, σύμφωνα με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, ο νεαρός με τον πατέρα του επιτέθηκαν στο προσωπικό.

 

"Για άγνωστο λόγο, επιτέθηκαν και χτύπησαν δυο νοσηλεύτριες, το φύλακα βάρδιας και μια συνοδό, φωνάζοντας, βρίζοντας και δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα στην λειτουργία του τμήματος. Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, που παρά την έλλειψη προσωπικού και τις αντίξοες συνθήκες, ανταπεξέρχονται στα καθήκοντά τους, για άλλη μια φορά έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού", αναφέρουν οι εργαζόμενοι στην καταγγελία τους.

 

Εργαζόμενοι νοσοκομείου Χαλκίδας: "Η διοίκηση κωφεύει"
Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι επανειλημμένα έχουν επισημάνει τα περιστατικά βίας και ανομίας που συμβαίνουν στο Νοσοκομείο Xαλκίδας, χωρίς, όμως η διοίκηση να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων αλλά και των υποδομών.

 

"Δυστυχώς υπήρξε και νέο επεισόδιο. Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε ζητήσει από την Διοίκηση του Νοσοκομείου να ενισχυθεί η φύλαξη των χώρων. Το αίτημα μας δεν ικανοποιήθηκε, με αποτέλεσμα το αναφερόμενο συμβάν. Δεν θα ανεχθούμε πλέον παρόμοια περιστατικά, που θέτουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα αλλά και την αξιοπρέπεια των εργαζομένων. Θα προχωρήσουμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις και παράλληλα θα κινηθούμε νομικά".

 

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Χαλκδίας απαιτούν άμεσα να βελτιωθούν τα μέτρα φύλαξης του Νοσοκομείου και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, "ώστε να προστατεύεται το προσωπικό, πριν θρηνήσουμε θύματα", όπως τονίζουν.




via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/31vd0Tu
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη