Μαξίμου: Ειδική συνεδρίαση της Βουλής για τα εργασιακά θα ζητήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τη διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης της Βουλής για τα εργασιακά θέματα θα ζητήσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την κατάθεση σχετικών επίκαιρων ερωτήσεων από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, και τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

"Με δεδομένο ότι έχουν κατατεθεί δύο Επίκαιρες Ερωτήσεις προς τον Πρωθυπουργό για τα εργασιακά ζητήματα, από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα και τον Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταθέσει αίτημα προς τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής, για τη διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης της Ολομέλειας για τα παραπάνω θέματα, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020", αναφέρει ανακοίνωση του Μαξίμου.



via Press24.gr https://ift.tt/2OwYjdq
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη