Στη Φανή Παπαθωμά ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Λιβαδειάς και ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου Θήβας

Την επίσκεψη του Διοικητή του Νοσοκομείου Λιβαδειάς, κ. Τσαντήλα Αθανασίου και του Υποδιοικητή του Νοσοκομείου Θήβας, κ. Χροναίου Κωνσταντίνου,  δέχτηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, με τον Περιφερειακό Σύμβουλο και γιατρό  κ. Γιάννη Περγαντά.
«Έχουμε την χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε σήμερα το νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Λιβαδειάς και τον νέο Υποδιοικητή του Νοσοκομείου Θήβας, με τους οποίους είμαι σίγουρη ότι θα πορευτούμε από κοινού για την επίλυση θεμάτων που αφορούν στην Δημόσια Υγεία. Άλλωστε η  Π.Ε. Βοιωτίας σε ότι αφορά θέματα που αφορούν την υγεία, διατηρεί πάντα μία άριστη συνεργασία με τα Νοσοκομεία του Νομού, η οποία αποτυπώθηκε κατά το παρελθόν, τόσο σε παροχή ιατρικού εξοπλισμού όσο και σε βοήθεια  στις κτιριακές τους υποδομές, προς όφελος των πολιτών μας.
Τέθηκαν στο τραπέζι της συζήτησης, τρόποι εξέτασης και αντιμετώπισης διαφόρων θεμάτων που αφορούν τα δύο Νοσοκομεία,  όπως έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού , ιατρικού εξοπλισμού και αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος εξαιρετικής σημασίας.

Τους ευχαριστώ και εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχίες στα νέα τους καθήκοντα», τόνισε στις δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.



via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/2RZKZQW
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη