Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Η Λαμία δεν θα γίνει… μαριονέτα κανενός – Σκέφτομαι την αποχώρησή μου»


Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας εκφράζει την οργή του για τα χάλια της ελληνικής διαιτησίας, θέτει ένα ερώτημα προς τον διαιτητή Αριστομένη Κουτσιαύτη, αρνητικό πρωταγωνιστή του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και εξηγεί για ποιο λόγο βλέπει προς την πόρτα της εξόδου.

Κόκκινο χτυπάει το…θερμόμετρο της οργής στο στρατόπεδο της Λαμίας, για όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης (12/2) στο δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Οι Φθιώτες είναι πυρ και μανία με τη διαιτησία του Αριστομένη Κουτσιαύτη, θεωρώντας πως τους έριξε στα σχοινιά με την εφεύρεση της αποβολής του Ρόμανιτς και έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την αλλαγή των ισορροπιών στο ματς, που εν τέλει έφερε τη νίκη του Ολυμπιακού και τον δικό τους αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μίλησε στο SDNA κι όντας πλήρως απογοητευμένος από την «σφαγή» (όπως την χαρακτήρισε στο Φάληρο) και γενικότερα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προανήγγειλε πως θα σκεφτεί πολύ σοβαρά μετά το τέλος της σεζόν την αποχώρησή του.

«Αυτό που συνέβη στο Καραϊσκάκη ήταν με μια λέξη σφαγή. Δεν πάει πιο κάτω η ελληνική διαιτησία.

Εγώ σαν Λαμία και σαν Πανουργιάς, δεν θα γίνω…μαριονέτα κανενός. Αυτό το πράγμα και οι καταστάσεις που βλέπουμε, δεν λέγεται ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, χαλάμε τσάμπα τα λεφτά μας.

Δεν χρειάζεται να πω τι συνέβη και γιατί φωνάζουμε. Η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας της κατάφωρης αδικίας που συντελέστηκε εις βάρος της ομάδας μου…» τόνισε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας και πρόσθεσε:

«Το Κύπελλο είναι παραδοσιακά μια διοργάνωση που δίνει το δικαίωμα και την ελπίδα της διάκρισης και στις μικρότερες ομάδες. Εμάς όμως δεν μας αφήσαν να κυνηγήσουμε την πρόκριση.

Ας μας άφηναν κι ας τρώγαμε τρία γκολ.

Μην μου στερείς όμως το δικαίωμα να παλέψω και να διεκδικήσω το μερίδιο πρόκρισης που μου αναλογεί.

Δεν είδα τον διαιτητή μετά το τέλος του ματς. Αν όμως συναντήσω τον Κουτσιαύτη θα τον ρωτήσω πως θα αισθανόταν αν ήταν ιδιοκτήτης μιας ομάδας και του στερούσαν το δικαίωμα να διεκδικήσει το μερίδιο της επιτυχίας που της αναλογεί.

Εγώ αισθάνομαι σαν να μπήκαν στο σπίτι μου και με έκλεψαν.

Σκέφτομαι πλέον σοβαρά τον Μάιο να αποχωρήσω από το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ας έρθει ο Κουτσιαύτης και ο κάθε…Κουτσιαύτης να βάλει τα λεφτά του».

www.sdna.gr
Νεότερη Παλαιότερη