Πάτρα: Την Πέμπτη η ιατροδικαστική εξέταση στην σορό του βρέφους

Το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να διενεργηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση στην σορό του βρέφους που βρέθηκε νεκρό χθες το μεσημέρι, στην περιοχή της πλαζ, στην Αγυιά της Πάτρας.

Το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, αναμένεται να δώσει απαντήσεις, τόσο για τα αίτια θανάτου του βρέφους, όσο και για το χρόνο που αυτός επήλθε.

Παράλληλα, το αποτέλεσα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένουν και οι αξιωματικοί του λιμεναρχείου της Πάτρας, οι οποίοι έχουν αναλάβει τις έρευνες για την υπόθεση.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο των ερευνών για την συγκεκριμένη υπόθεση, με απόφαση του διοικητή της 6ης υγειονομικής περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, έχει διαταχθεί η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες έφυγε μία μητέρα από δημόσιο νοσοκομείο της Πάτρας, χωρίς να έχει πάρει εξιτήριο.

Πηγή: ΑΜΠΕ



via Press24.gr https://ift.tt/2UPkdwu
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη