Η πλατφόρμα για τα επιπλέον τετραγωνικά, τα οργανωτικά του έκτακτου Συνεδρίου και τα άλλα θέματα του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ

Συνεδριάζει το ΔΣ της ΚΕΔΕ, αύριο Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου στις 11 πμ στα γραφεία της ΚΕΔΕ (Γενναδίου 8) Στη συνεδρίαση έχουν κληθεί, όπως είχε αποφασιστεί να γίνεται πλέον σε κάθε συνεδρίαση, οι Πρόεδροι των ΠΕΔ της χώρας. Στη συνεδρίαση θα παραβρεθεί ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολίτικής, κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος που θα ενημερώσει το σώμα για τα Λιμενικά Ταμεία. 

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου θα παρουσιάσει στο σώμα την πλατφόρμα για την υποβολή από τους πολίτες των επιπλέον τετραγωνικών, που θα αρχίσει σύντομα να λειτουργεί για την εξυπηρέτησή τους. Επίσης ο κ. Παπαστεργίου, θα ενημερώσει το ΔΣ για το έκτακτο συνέδριο της ΚΕΔΕ καθώς και την ημερομηνία διεξαγωγής του στην Αθήνα. Επίσης θα οριστεί η οργανωτική επιτροπή. 

Το θέμα του προσφυγικού/μεταναστευτικού υπό το πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων θα απασχολήσει την ΚΕΔΕ που έχει ήδη κάνει τις σχετικές επαφές με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότη Μηταράκη. 


via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2ubpzaH
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη