Βελόπουλος για Ορούτς Ρέις: Είναι σαν να σου βιάζουν τη γυναίκα και εσύ να παρακολουθείς

Στην παραβίαση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, 200 χιλιόμετρα νότια του Καστελλορίζου, από το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Ορούτς Ρέις αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Γιώργο Χουδαλάκη, Ιωσήφ Καλαμαράκη και Στεφανία Κασίμη.
"Θα κάνω έναν παραλληλισμό, είναι σαν να μπαίνουν στο σπίτι σας, να σας βιάζουν τη γυναίκα και εσείς να παρακολουθείτε. Εγώ δεν το κάνω ποτέ στη ζωή μου. Όταν μου βιάζουν το σπίτι, όταν μπαίνουν ξεκάθαρα για να κάνουν έρευνες, όταν έχει απλώσει καλώδια το συγκεκριμένο πλοίο, δεν κάνει βόλτες. Έκανε έρευνες, λένε ψέματα στην ελληνική κυβέρνηση", είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βελόπουλος και πρόσθεσε:
"Το συγκεκριμένο καράβι για 12 ώρες έκανε έρευνες, με απλωμένα καλώδια χιλιομέτρων. Εάν είσαι σοβαρή χώρα το βυθίζεις. Αν το έκανε στο Ισραήλ η Τουρκία, δεν θα το βύθιζαν οι Ισραηλινοί; Εάν το έκανε στην Αίγυπτο, δεν θα το βύθιζαν οι Αιγύπτιοι; Απλά εμείς είμαστε οι φοβιτσιάρηδες".
Ακούστε το ηχητικό:


via Press24.gr https://ift.tt/392bhHS
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη