Ανακοίνωση της ΕΙΗΕΑ

"Η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, μέσα στα πλαίσια της στρατηγικής να προστατεύσει τα επαγγελματικά και οικονομικά συμφέροντα των μελών της, διενεργεί εκστρατεία ενημέρωσης με στόχο την αποτροπή της καταχρηστικής πρακτικής από πάσης φύσεως ιστότοπους να αναρτούν οπισθόφυλλα και άλλα τμήματα του περιεχομένου των εφημερίδων χωρίς άδεια και καταβολή ανταλλάγματος, όπως επίσης και των νομικών συνεπειών που απορρέουν από τέτοιας φύσης πρακτικές", αναφέρει ανακοίνωση της ΕΙΗΕΑ.

Και η ανακοίνωση της ΕΙΗΕΑ καταλήγει:

"Η πιο πρόσφατη ενέργεια ενημέρωσης έλαβε χώρα με έντυπες καταχωρήσεις στις εφημερίδες μέλη μας. Η ΕΙΗΕΑ θα συνεχίσει την ενεργό δράση της για την προάσπιση και διασφάλιση των δικαιωμάτων των μελών της καθώς και της έννομης λειτουργίας της ενημέρωσης".



via Press24.gr https://ift.tt/36Tr76o
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη