Στο Δίστομο την Παρασκευή ο Γ. Βαρουφάκης

Σε Βοιωτία, Φωκίδα και Φθιώτιδα θα περιοδεύσει, στις 7 και 8 Φεβρουαρίου, ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25, Γιάνης Βαρουφάκης.Θα έχει συναντήσεις με θεσμικούς φορείς της Στερεάς Ελλάδας, με φοιτητές του πανεπιστημιακού τμήματος της Άμφισσας και θα μιλήσει σε ανοιχτές εκδηλώσεις.Αναλυτικά το πρόγραμμα του κ. Βαρουφάκη:
Παρασκευή 7/2
στις 10.00 π.μ.  συνάντηση στο Μαυσωλείο του Διστόμου με το Δήμαρχο Γιάννη Σταθά,

στις 12.00 μ.μ. στην Άμφισσα στο Δημαρχείο συνάντηση με το Δημοτικό Συμβούλιο και το Γενικό Γραμματέα του Δήμου των Δελφών και στη συνέχεια

στις 12.30 μ.μ. επίσκεψη στον Ελαιουργικό Συνεταιρισμό της Άμφισσας όπου θα τον υποδεχθεί ο πρόεδρος του Η. Ξηρός.

Στις 13.00 μ.μ. ο κ. Βαρουφάκης θα ενημερωθεί στο Εργατοϋπαλληλικό κέντρο της Φωκίδας από την διοίκηση του για τα προβλήματα του κλάδου τους.

Στις 14.00 μ.μ.θα έχει συνάντηση – συζήτηση με τους φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Άμφισσας.

Στις 15.30 μ.μ. θα επισκεφθεί το επιμελητήριο της Φωκίδας και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του κ. Αυγερινό και στη συνέχεια θα συναντηθεί για ενημέρωση-συζήτηση με  τον αντιπεριφερειάρχη  Γ. Δελμούζο

Στις 20.30 μ.μ. η κινηματογραφική λέσχη της Άμφισσας έχει προσκαλέσει τον κ. Βαρουφάκη στην προβολή της ταινίας του Κώστα Γαβρά «Ενήλικες στην Αίθουσα» και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 θα συναντηθεί στις 09.00 π.μ. στο Πολύδροσο (ξενοδοχείο «Ερωχος») με την πρόεδρο της κοινότητας Πολυδρόσου  Ε. Τοπάλη και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, με τον αντιδήμαρχο Παρνασσού  Ε. Κούσουλα καθώς και εκπροσώπους των τοπικών συλλόγων και φορέων.

Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Φθιώτιδα  όπου στις 11.00 π.μ.  θα τον υποδεχθεί στο Δημαρχείο της Λαμίας ο Δήμαρχος  Ε. Καραϊσκος προκειμένου να τον ενημερώσει για τα προβλήματα της πόλης.

Στις 12.00 μ.μ. ο κ .Βαρουφάκης θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Η. Κυρμανίδη.

Στις 13.00 μ.μ. στο Εργατικό κέντρο της Λαμίας με την πρόεδρο Σοφία Ανεστοπούλου και άλλα μέλη του κέντρου θα γίνει συζήτηση για τα προβλήματα των εργαζομένων της περιοχής.

Στις 14.15 μ.μ. θα επισκεφθεί το εμπορικό επιμελητήριο προκειμένου να ενημερωθεί από τους εκπροσώπους του, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας των Επαγγελματοβιοτεχνών και τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου της Λαμίας.

Στις 16.00 μ.μ. στο Εργατικό κέντρο της Λαμίας θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνέλευση των Προσωρινών Συντονιστικών Επιτροπών Στερεάς Ελλάδας του ΜέΡΑ25(Εύβοια, Φωκίδα, Φθιώτιδα, Βοιωτία).

Στις 17.00 μ.μ στο Εργατικό κέντρο της Λαμίας θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση, για τρέχοντα θέματα, όπως τα κόκκινα δάνεια, την περιφερειακή ανάπτυξη και τα προβλήματα της ΛΑΡΚΟ.




via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/383ZoBi
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη