Στο στόχαστρο ληστών γνωστή ηθοποιός - ΦΩΤΟ

Στο στόχαστρο κακοποιών έχει μπει η Βάσια Παναγοπούλου, καθώς σε λιγότερο από ένα μήνα, διαρρήκτες κατάφεραν να τρυπώσουν και να ξαφρίσουν δύο θέατρα της ηθοποιού - επιχειρηματία.

Πριν από περίπου δέκα ημέρες άγνωστοι εισέβαλαν στο θέατρο Χυτήριο και στην προσπάθειά τους να βρουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα, προκάλεσαν εκτενείς ζημιές στο χώρο. Ωστόσο, και πριν από μερικά 24ωρα, «ποντικοί» εισέβαλαν στο Alhambra Art Theatre της οδού Στουρνάρη και πήραν από τα καμαρίνια των ηθοποιών διάφορα αντικείμενα που χρησιμοποιούσαν για τις παραστάσεις που παίζουν.

«Παιδιά ......στα καμαρίνια σε ένα θέατρο το μόνο πολύτιμο που μπορείτε να βρείτε είναι τα ρούχα ,τα παπούτσια οι περούκες τα καλλυντικά μας....άντε και τα πήρατε....δεν θα σας είναι χρήσιμα κάπου δεν τα αγοράζει κανείς ..κρίμα που μας αναστατώσατε ,ξέρετε οι ηθοποιοί πονάνε γιατί είναι το σπίτι τους...το θέατρο και το καμαρίνι το δωματιάκι μας... είναι ψεύτικα τα λεφτά ψεύτικα τα κοσμήματα...δεν κερδίσατε κάτι...μόνο μας στεναχωρήσατε πολύ.....ξέρουμε ότι δεν το θέλετε αυτό που σας συμβαίνει ,εύχομαι να βρείτε το δρόμο για την ΖΩΗ ,να βγείτε από την δίνη και το σκοτάδι»γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook η ηθοποιός Τζένη Διαγούπη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Βάσια Παναγοπούλου είχε αναρτήσει στα social media ένα βίντεο , στο οποίο εξέφραζε την οργή και την αγανάκτησή της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα θέατρο στο Γκάζι γίνεται έρμαιο ληστών και συμμοριών, αλλά είναι ντροπή να μην μπορούμε να περιφρουρήσουμε τα θέατρα».

via Press24.gr https://ift.tt/2u8y2vh
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη