Είχε μετατρέψει το υπόγειο των γονιών του σε οίκο ανοχής - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας άνδρας κατηγορείται για εμπόριο λευκής σαρκός και πορνεία αφού παραδέχθηκε ότι επί τέσσερα χρόνια λειτουργούσε οίκο ανοχής στο υπόγειο των γονιών του εξαναγκάζοντας γυναίκες να εκδίδονται αφού τις έθισε σε κοκαΐνη και ηρωίνη.

Ο Ρέιμοντ Ρόντιο Γ', 48 ετών, από τη Σάουντ Μπιτς, στη Νέα Υόρκη, δήλωσε ένοχος για αρκετά κακουργήματα, όπως εμπόριο γυναικών, ποινική πώληση ελεγχόμενων ουσιών και προώθηση σε πορνεία. Αναμένεται να καταδικαστεί σε εννιά χρόνια φυλάκιση και να τεθεί σε πενταετή επιτήρηση, αλλά και θα καταχωρισθεί στα μητρώα σεξουαλικών αδικημάτων.

Σύμφωνα με την εισαγγελία, τον Αύγουστο του 2018 σε έλεγχο ρουτίνας η τροχαία σταμάτησε τον Ρόντιο και ανακάλυψε ένα φερόμενο θύμα εμπορίας ανθρώπων στο αυτοκίνητό του. Ακολούθως, η έρευνα αποκάλυψε ότι η γυναίκα είχε εξαναγκασθεί στην πορνεία από τον Ρόντιο την άνοιξη του 2018.

Στη συνέχεια οι αρμόδιες υπηρεσίες αποκάλυψαν ότι ο Ρόντιο έκανε εμπόριο γυναικών χρησιμοποιώντας το υπόγειο των γονιών του από τον Δεκέμβριο του 2014 .

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο Ρόντιο χρησιμοποίησε τα social media ώστε να παρασύρει περίπου 22 γυναίκες γύρω στα 20, τις οποίες κατάφερε να κρατήσει αφού τις έθισε στην ηρωίνη και το κρακ κοκαΐνης, προσφέροντας αρχικά δωρεάν τα ναρκωτικά ενώ μετά τις ανάγκασε να κάνουν σεξ επ' αμοιβή. Αν οι γυναίκες δεν συναινούσαν ο Ρόντιο δεν τους έδινε ναρκωτικά ή τις απειλούσε.

Ενεργώντας ως ο προαγωγός τους, διαφήμιζε τις υπηρεσίες τους σε site όπως τα Backpage.com και Craigslist.com, ενώ κρατούσε τα χρήματα των κοριτσιών για τον εαυτό του και τα χαλούσε για να αγοράζει κρακ για τον εαυτό του.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς, οι γυναίκες παρέμεναν κλειδωμένες για μεγάλες περιόδους στο μπουντρούμι του Ρόντιο, όπου δεν υπήρχε ντουζιέρα ή τουαλέτα και έπρεπε να κάνουν την ανάγκη τους σε κουβά. Οι εισαγγελείς δεν πιστεύουν ότι οι γονείς του Ρόντιο είχαν ιδέα για το τι συνέβαινε στο σπίτι τους.

via Press24.gr https://ift.tt/36ZT6kP
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη